Калин Гелев пред пълна зала: Само аз си знам как издържах, когато гейзерът излезе от строя, а хотелите останаха без вода и Кирил Петков отказа да ни помогне! Победа над шарлатаните!

„Инвестициите в детските градини, училището, спортните площадки се случиха със съдействието на Радослава Чеканска!“ – добави кметът Калин Гелев

„Човекът, който допринесе да се случат инвестициите в детските градини, училищата, инфраструктурата в Сапарева баня, прекрасния училищен двор и спортните площадки, е именно бившият депутат Радослава Чеканска, която сега е №4 в листата на ГЕРБ- СДС за Кюстендилска област. Всички от листата ни са отбор от отличници! Аз изпитах на гърба си какво означава министър председател, министри в кабинета „Петков- Василев“ да не те приемат и да не ги интересува, че единственият на Балканите гейзер е извън строя, че хотелите остават без вода, само аз знам как съм издържал и как съм се борил! Да не дава Господ такива безхаберни хора, като сам президентът Румен Радев ги нарече „шарлатани“, да се връщат на власт! С много устрем и желание да отидем до урните и да се спасим и избавим с бюлетина №2! “ – каза кметът на Сапарева баня Калин Гелев пред над 200 жители на община Сапарева баня, който дойдоха да чуят кандидатите за депутати.

Радослава Чеканска е с огромни шансове да стане депутат, заслужава го, ремонтите по училищата и детските градини се случиха с нейното съдействие като депутат по времето на ГЕРБ, нека да я подкрепим с преференция №4, каза кметът Калин Гелев.

„Образоването винаги ще бъде мои приоритет, жалко, че сега говорим за антикризисни мерки, жалко, че хората вече не искат да имат общо с нас, политиците, ако целта на престъпните парашутисти, шарлатаните, е била точно тази- да ни направят бедни и безнадежни, е, май са успяли, но надали, всичко е в нашите ръце на 2 -ри април! Победа над шарлатаните!“ – каза Радослава Чеканска.

Любомир Георгиев
„Никога не съм се ръководил от социологията, но от друго – да, а именно това, че се събраха 7 партии 77 организации, за да бият един. Това значи, че и те знаят, че са по-слаби. Това е житейски опит. Само преди 2 години тези се имаха за месии, които ще спасят България, а реално я затикаха на дъното! Обикалят с парчета асфалт из телевизиите, това е театър, за да насаждат негативна обществена нагласа! Не се поддавайте! те не отделиха и една стотинка за поддръжка на мрежата!
Оставихме пари за АМ Хемус, защото от 1300 години няма път между София и Варна, в момента международен път минава през центъра на Велико Търново. Затова правехме инхаус процедури, разрешени от ЕК, за да наваксаме забавянето от 1300 години. Знаем какво да направим и го можем! Победа“ – каза бизнесменът Любомир Георгиев от Сапарева баня, №7 в листата.
Видеозапис от срещата:
„Помолихе председателя на ЕНП Манфред Вебер, когато отиде в Брюксел и в Германия, да предаде на колегите ни там, че по време на правителството на Кирил Петков и Асен Василев, докато има европейски санкции за Русия, над 5 млрд. са отишли към Путин за агресията в Украйна и сме станали 3 пъти по-зависими от Москва. И това е според официалните данни на НСИ! Асен Василев и неговите хора са обогатили и финансирали войната срещу Украйна. „Дойче веле“ казва, че Кирил Петков е спасил Украйна, а в същото време вицепремиерът им Корнелия Нинова се кълне, че един патрон не е изнесен към Киев. Дали има поне в Европа разследващи журналисти, които да установят, как това е възможно?
Да, правителството на “Промяната” направи много неща – за Путин, и то милиарди. Направиха много за руските газови посредници – нещо, което струваше 100 лева, те го плащаха по 300. И когато лъжеха Запада, че са направили диверсификация, се оказа, че са източвали джобовете на българите през тези посредници, включително е намесен и бивш немски канцлер. Кирил и Асен, благодарение на дерогацията от ЕК, източиха по 1 лев от всеки литър бензин и нафта от бедния български народ. Най-лесната ми кампания е тази, не агитирам, само казвам всеки, който иска да му крадат парите от горивото и газа, да гласува за ПП и ДБ. Който иска да продължи да се изнася оръжие и да се дават огромни пари на комисионери и посредници – също!
Българите виждаха, че Северна Македония не е подготвена за Европейския съюз. Но ние направихме европейски избор и им дадохме път и перспектива. Сега е ангажимент на европейските институции да накарат РСМ да се държи като кандидат-членка на ЕС. Но да затварят български клубове и да бият българи, затова че имат такова самосъзнание, нито е европейско, нито цивилизовано. Молбата ми към ЕНП и към Манфред Вебер е да наблюдават този процес, защото ние не можем повече от веднъж да сме добри. Сега е техен ред да докажат, че са добри;
Ние сме за мир и незабавно регулиране на този ужасен, кървав конфликт, който се развива в 21 век в Украйна. Но това не минава през загубата, точно обратното. И дори да ни струва 10% от подкрепата, ние ще стоим твърдо на позицията си в подкрепа на Украйна, защото смисълът да съществува ГЕРБ е европейското и евроатлантическото развитие на България. Няма смисъл заради няколко процента да загубим ориентацията на България. Това е правилният път, дори днес да ви се струва рисков, ще е най-добрата инвестиция в бъдещето, която ГЕРБ-СДС прави.
Категорично обаче сме против контрабандата от Украйна на пшеница, царевица, слънчоглед, мляко, с което се подбиват нашите цени. Искам да се разграничи твърдата ни подкрепа за битката на Украйна срещу агресора Путин, но контрабанда – не! Хиляди земеделски производители фалират. Същото се отнася и за веригите – не може да се източват парите на българите по този начин с огромни завишения на цените. Това са молбите ми към Европейския парламент и ЕНП, за да знаят за какво се бори ГЕРБ и колко важна е тази партия в България!
Няма една тема, по която те могат да ни оборят. Казват, че са дали за пенсионерите, щях да ги уважавам, ако бяха изкарали парите за това, а те взеха заеми – по половин милиард всеки понеделник. Медиите тогава не обръщаха внимание. Януари взеха 3.5 млрд. и медиите пак не се вълнуват. А знаете ли какви са лихвите на година, които плашаме ние – колкото два нови Аспарухови моста. Ако искате да продължи, гласувайте за Лорер, Атанасов и т. н.
ГЕРБ-СДС сме в прекрасна форма и европейските ценности са на дневен ред в България благодарение на нас. Убеден съм, че народът има инстинкт и вече знае, че трябва да се прощава, да се обединяваме и да помислим как да се измъкнем заедно. Трябва да се правят компромиси и да се зачита вотът на всички граждани, който стои зад всяка една партия. Това може да даде шанс България да се стабилизира след 2-ри април!“ – коментираха кандидатите за депутати.
Снимки и видео: Ивана ГеоргиеваВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here