Шери и Николай Златарски, членове на ИК за изграждане на храм „Св. Мина“: Вярата ни е спасявала държавата ни в продължение на столетия

Кандидатът за народни представител Шейхриар Златарска и екипът ѝ уважиха церемонията по първа копка на храма “Св. Мина” в дупнишкия жилищен квартал “Бистрица”.

„Събра ни вярата. Тя е спасявала държавата ни в продължение на столетия. Съхранява традициите и духовността и показва истинската стойност на българина”, каза Шери Златарска, която е водач на листата на ДПС за Кюстендилска област. Нейният съпруг Николай Златарски и тя са членове в инициативния комитет по изграждането ѝ.
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Мисля че, медията не е редно да ми трие коментарите ,тъи като е лично мнение и не засяга националната сигурност на страната ни.
    От тая измет там на снимките продажна къде беше в друга партия на предишните избори дали става нещо???А пък и турци ще ми освещават Българска черква.Вие нормални ли сте .Ще ви видя статиите след изборите .Тогава ще минете на тема Бахамата измамника .ХА ХА хА.

  2. Дупнишката “ Джамия“ който е паметник на културата ще стане магазин АДЕЛА на фамилия Златарски след изборите.

  3. Дупнишката “ Джамия“ който е паметник на културата ще стане магазин АДЕЛА на фамилия Златарски след изборите.ДПС няма място в Дупница и Кюстендилска област.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here