Банкерът – социалист Бойко Клечков да отговори: Как ще фиксира ниска надценка на един или два продукта със същото качество, защо прати негови хора в литта на Мая Манолова?

Читателите ни пишат:

Бойко Клечков от БСП- Кюстендил тръби за таван на цените, връщането на комунизма и рая на земята! Как е хем социалист, хем банкер и за що дума не обелва за лихвите и таксите по банките? Как защитата банекрът, бивш доносник в ДС, единственият в Кюстендилска област сред кандидатите за депутати, интересите на бедните и онеправданите. Опитвам се да си представя как правителството ще фиксира ниска надценка на един или два продукта със същото качество, като останалите. Тоест – два вида сирене по 15 лева, останалите 20 вида – по 25 например.
Първо – кой и коя фирма ще избере и по какъв критерий?
Второ – ще бъде проява на груба неравнопоставеност. Защото продукцията на избраните ще се изкупи за дни. После какво става?
Трето – ако от кабинета и БСП си мислят, че така ще накарат веригите да смъкнат и цените на останалите продукти – няма да се получи. Ще има дефицит на „евтините“ марки сирене, или ще ги крият.
Същото и с олиото, млякото, маслото, кашкавала и т.н.
Силно съм скептичен.
А пък зърнарите твърдят, че не продават, защото под 500 лв/тон били на загуба. А, стига бе!
Евгени Петров
Бойко Клечков е водач на листата на БСП за Кюстендилска област, той срина рейтинга на БСП, обвинен е ѝ че играе на два стана като даде огромна част от членската маса и привържениците на БСП на Мая Манолова, дваматата имали общи интереси за местните избори, Клечков прехвърлял хора към Мая Манолава, защото и без това БСП няма шанс да вкара втори човек в парламента от Кюстендилско. Затова двамата се разбрали за общи действия на есен с листи и подкрепа на общ кандидат за кмет. Той беше потърсен за коментар за двойните игри и тавана на цените, но категорично отхвърли възможнастта да обяснява на избирателите какво прави в „кухнята“ на БСП.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Този не е банкер,а банков служител.Разликата е от земята до небетоСъщо както от дървото да клечката.Поредната Безгласна буква в парламента .Гумен печат на Нинова .
    Всичко прави за заплатата.И в Кюстендил никой не може да каже ,какво е направил за града.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here