Д-р Крум Дечев „стиска зъби“ като член на ПП само 1 месец: Продължаваме промяната в моя регион се оказаха пълни лекета!

Само един месец „стиска зъби“ на издържа в редиците „Продължаваме промяната“ зъболекарят д-р Крум Дечев от Дупница. Стоматологът с голяма гордост обяви, че е станал член на партията на Кирил Петков, чиито род е от Дупница, но ето какво обяви доктора, направа потресен:
„Продължаваме промяната в моя регион се оказаха ПЪЛНИ ЛЕКЕТА!
Мога да говоря с много факти, но изпитвам погнуса от тези хора.
Сбогом, лекета! Ще направя всичко, което е по силите ми никога да нямате влияние в моя град. Тези са по-долни и от ГЕРБ и БСП взети заедно.
Жалко за продадените надежди на толкова много честни хора, които жадуваха и страдаха за тази така чакана промяна. Оказа се, че след като се намесих да бъде отстранена Терзийска от ПП, започна пълното игнориране на моето мнение. Както каза съпругата ми Вяра: не виждаш ли, че си пречка да си вършат мръсните дела.“
Оказа се, че бившата главна счетоводителка Ваня Терзийска на Община Дупница, която беше отстранена за корупция и хвърлена на прокуратурата, е член на ПП и дори спрягана спрягана за кмет на Дупница.
Иванка Терзийска
Павел Михайлов /с очилата/

В средите на ПП Терзийска си съперничи със световно неизвестният архитект Павел Михайлов, бивш главен архитект на община Бобошево, а сега в община Тетевен. Същият прави предизборна кампания, като по цял ден раздава празни пазарски чанти на хората в града и ги призова да гласуват за него, понеже искал да стане дупутат, но ако не стане да гласуват за него на местните избори. „Хората се чудят и не спират да питат: „Ама ти от къде си?“ – понеже никога не са виждали очите му из града до този момент.“ – разказват търговци на зеленчуковия пазар.
Вижте видеоканала ни:


7 COMMENTS

  1. Тоя Круме Дечев няма партия да иде и да не се изпокара с всички даже с приятели и роднини се е хванал гуша за гуша!

  2. Да предадеш партията на собствените си родители и дядо БСП и да се излагаш да ходиш от партия в партия и да правиш скандали може само нашия бивш другар Дечев, съжалявам го!

  3. ПП много ясно ни го казват с рекламата си -празни торбички за всички .Кай разбрал , разбрал.После да се сърдим на себе си .

  4. Ангелчо да ти се изходим в устата тъпа цел живот да одиш с празна торбичка

  5. А Мето Чимев кай го познаваше преди да стане кмет на Дупница??? него и родата от Бараково не го познаваше , ама го набутаха да стане кмет на Дупница….

  6. Набута го Юнион Ивкони нема кой да го догони и глупаците гласуваха двa пъти за шивач от Бараково за кмет накрая се усетиха да го махнат ама ГЕРБ купиха 100 цигани в Гиздова и унижението за Дупница продължава и днес!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here