ДПС – Кюстендил поздрави Доган за рождения му ден с торта с номера на бюлетината №13

От структурата на ДПС в Кюстендил, Дупница и Сапарева баня решиха да отбележат рождения ден на почетния председател на партията Ахмед Доган с торта с неговото име и номера на бюлетината.

На една от снимките активисти на партията начело с областния лидер Николай Златарски и съпругата му Шери, която е водач на листата позират не само с тортата, но и с прочутия кюстендилски зелник, нейзменен спътник в предизборната кампания на ДПС в Кюстендил. „Уважаеми г-н Доган, поднасяме поздравления по повод рождения Ви ден от името на областното ръководство на ДПС – Кюстендил. Пожелаваме Ви много здраве“, каза водачът на листата Шейхриар Златарска от Дупница.

Почетният председател на партията става на 69 години днес. Рожденият му ден не е отбелязан нито в страницата на пресцентъра на ДПС, нито в профила на председателя на партията Мустафа Карадайъ.

Николай Златарски припомни крилати думи на Ахмед Доган, загнездили се в сърцата на последователите му:

„……..И сега Ние – и християни, и мюсюлмани, и всички етноси, сме в състояние да дадем исторически урок на всички, които си въобразяват, че имат историческото право да ни надзирават и направляват.
Няма как да се преборим с бедността, ниският жизнен стандарт и отсъствието на готовност за взаимно доверие, ако в душите ни бушуват разрушителните енергии на разединението, противопоставянето и омразата!
Една Земя ни е родила, една Земя ни храни, утешава и развива. Една Земя ни създава проблеми, ако не я обгрижваме Заедно. Нека да й се доверим! Земята ни е по-древна и по-мъдра от всички нас, които използваме благата й. И точно в това е жилавостта на Националното самосъзнание във времето.
Съзнавайки, че времето е в Нас, нека да покажем на света, че и Ние сме във Времето!
С обич и загриженост: Ахмед Доган”
Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here