Треньорът на ФК „Септември (Симитли) ст. възраст Антон Бачев отпразнува 50 годишен юбилей, кметът Апостолов му връчи плакет

Повод да почерпи на 26 март имаше треньорът на старша възраст на ФК „Септември (Симитли) и на децата на Септември набор 2013 – 2014 година, познатия на всички Тони Бачев.

Своя юбилей, треньорът отпразнува със своето семейство, роднини, приятели, съседи, както и всички деца от школата и техните родители.

Празника на рожденика беше уважен и от кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който връчи юбилеен плакет на Тони Бачев, поздрав както от него, така и от спортно – техническия екип на ФК „Септември (Симитли).

Много изненади бяха подготвени за рожденика и от неговите колеги, екипа на Септември. Възпитаниците на Бачев, както и техните родители също изненадаха треньора.

През своите 50 години, кариерата на Антон Бачев е преминала с над 15 години в екипа на Септември (Симитли), както и в Пирин (Благоевград) и ЦСКА (София).

Отрупани трапези, много настроение и музика присъстваха през вчерашния слънчев ден по повод рождения ден на Антон Бачев. Той от своя страна благодари на всички за уважението към него, за всички изненади и емоции, които са му създали за празника му.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here