Емил Динев: Аз избрах Шейхриар Златарска! Тя води реална битка срещу спекулата и високите цени, посетете магазините ѝ „Адела“

Динев и Шери в средата на снимката.

„Те са неуморни! Водачът на листата на ДПС за Кюстендилска област Шейхриар и Николай Златарски, областен представител на Движението за права и свободи, за град Кюстендил.

Те се борят и в момента срещу спекулата и високите цени, достатъчно е да посетите търговската им верига „Адела“ – ниски цени, отлично качество. Те са съпричастни и непримирими срещу ниските доходи, в подкрепа на енергийната независимост, за подкрепа на домакинствата с непосилни сметки.
Неуморно се интересуват и се срещат с жителите на села и паланки. Хората ги търсят и те винаги откликват на молбите им за срещи. Запознават се с исканията и предложенията на жителите. Проблемите и задачите се решават колективно.
Направиха дарения на различни места в областта, включително и в Дома за инвалиди „Ильо Войвода“ град Кюстендил.
Съпричастни са и към болката на хората, пострадали от земетресенията в Турция. Събраха и изпратиха помощи за нуждаещите се.
Те наистина са неуморими!
Не жалят сили!
Такива хора рядко се срещат!
Божието число номер 13 на изборите се падна на тях.“
Емил Динев от Кюстендил
Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'дпс 13 отговорниалог! кюстендил шейхриар златарска купуването и продаването на изборни гласове e престъпление и се наказва от закона!'
 Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Аман от турци в България.Нищо не става от мангал и турчин в България.Златарски вие добле ли сте.Тебе Коле главата така и така не те слуша.За депутатче станваш.Господ да пази България от ДПС и тебе Златарски!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here