Крум Милев: Депутатът на ГЕРБ в парламента се казва Радослава Чеканска от Дупница!

Крум Милев, Росица Борисова от Бобов дол, Радослава Чеканска, съветникът Йордан Йорданов, всички от ръководството на ГЕРБ на парк Рила, където под егидата на кмета на Дупница инж. Методи Чимев се провежда фестивалът "Рила ни гледа"
„Доказала се в професията си! Доказала се в живота! Но най-вече ДОКАЗАЛА СЕ, че държи на своя роден град Дупница. Такива хора трябват на Дупница в Народното събрание. Нека си кажем истината – всеки човек милее за родното си място, за родната стряха, за своите съседи, приятели, съграждани. И когато може да помогне за тях, той с драго сърце би го направил…отново, и отново, и отново. Защото родното е мило и свидно на всеки. А чуждото? То си остава…чуждо.
А какво по-добро от това да имаш в Народното събрание личност, която ще милее, ще иска, ще настоява. Не за себе си, не за своето семейство. Ще настоява, ще се бори, ще милее…за родното си място, за родната стряха, за своите съседи,приятели, съграждани.
Тя вече го доказа това!
Тя е РАДОСЛАВА ЧЕКАНСКА!!! На 02,04,2023 г, Бюлетина № 2 и преференциа 104.“
Това написа днес в страницата си във Фейсбук зам.- кметът на Дупница Крум Милев и добави: Нужни са ни 16 500 гласа в неделя за областта, имаме ги, в Дупница ни подкрепят над 5 000 души.
Може да бъде изображение с 1 човек, изправен, очила и текстово съобщение
Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. 2 мандата за ГЕРБ е практически невъзможно без значение от преференциите за Чеканска
    само тъпак може да вярва в това

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here