Калин Гелев: Ще санираме сградата на стадиона в Сапарева баня и кметството в Ресилово!

Калин Гелев разкри серията проекти по които работи пред местните жители и заяви, че е важно ГЕРб да направи правителство за успеха на общините и отпушването на еврофондовете, които са блокирани от 2 години.

„Готови сме с проекти и ще кандидатстваме за средства за саниране на сградата на стадиона в Сапарева баня и на кметството в Ресилово. Проектни предложения са на вниманието на общинските съветници, а те са  „Енергийно обновяване на публичен сграден фонд за спорт, находящ се в гр. Сапарева баня, община Сапарева баня“ и „Енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване – кметство, находящ се в с. Ресилово, община Сапарева баня“.“ 

Това съобщи кметът на община Сапарева баня Калин Гелев.

Любомир Георгиев, Михаела Крумова, Христо Терзийски, Елка Лукарска, Радослава Чеканска и Деси Александрова и Каназирски от Кочериново пред местните хора дадоха дума, че ще работят за подобряване на инфраструктурата в общината.

„Очакваме финансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (по Националния план за възстановяване и устойчивост, Компонент 4 „Нисковъглеродна икономика“, Инвестиция „Подкрепа за обновяване на сградния фонд“, Предоставяне на средства чрез подбор на предложения за изпълнение на инвестиция по Процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на пуличен сграден фонд за административно обслужване, култура и спорт“, с финансиране по линия на Механизма за възстановяване и  устойчивост). Колегите ми в общинския съвет очаквам да дадат съгласие за кандидатстването на заседание на 30 март (четвъртък). Аз няма да присъствам, тъй като съм в предизборна кампания, с проектите са запознати всички кандидати за депутати от листата на ГЕРБ- СДС и, ще окажем категорична подкрепа и от парламента, очаквам ГЕРБ като първа политическа сила да състви и правителство и да отпуши блокираните от 2 години еврофондове.“ – каза бизнесменът Любомир Георгиев, който е под №7 в листа за Кюстендилска област и е действащ зам.- председател на Общинския съвет в курортната община. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here