Ради Чеканска: Специалисти ще се грижат за хора с увреждания по проект „Грижа в дома в община Дупница”

„За развитието на едно общество се съди по отношението му към хората в неравностойно положение и подкрепата на държавата и общността към тях, техните семейства и близки. Днес имах възможността отново да разговарям с членове на Клуба на инвалидите, потребители към Дневен център за рехабилитация на възрастни лица с увреждания в Дупница и представители на Съюза на слепите от областите Кюстендил и Благоевград.
В продължение на 2 години държавата и управляващите абдикираха от проблемите на цялото ни общество, а грижата към хората с увреждания бе прехвърлена на общините, местните специалисти, обществения сектор и най-вече на собствените им семейства.
Тази седмица община Дупница стартира изпълнението на договор по проект „Грижа в дома в община Дупница”, благодарение на който възрастни и хора с увреждания ще получават допълнителна помощ и подкрепа от специалисти. Това е поредният социален проект, с който общината застава зад нуждите на уязвими групи.
Убедена съм, че след 2 април ГЕРБ- СДС ще поеме отново управлението на страната, защото стабилна България е не просто лозунг, а гаранция за по-добро качество на живот на всеки един човек, семейство и колектив в нашата общност.
Благодаря на всички за поканата, топлото посрещане, споделените надежди и очаквания за общото ни бъдеще! За мен ще бъде чест да ви представлявам!“
Това съобщи Радослава Чеканска, която е кандидат за народен представител от Дупница в листата на ГЕРБ- СДС за Кюстендилска област и е с преференция №4 в листата.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here