Читатели: Явор Аргиров е кадровик №1 в Сандански, назначил ли е над 20 души в общинските звена?

„Над 20 души приближени до общинския съветник Явор Аргиров, лидер на  „Земеделски народан съюз „Александър Стамболийски“ са назначени на работа в общинските звена? Яворчеее, ти човече, в града да си знаеш, че до следващите избори ще лъсне всичко за теб. И колкото и „да се раздаваш“ за гласчета, НЯМА как, да успееш. Това, че си уредил 20 човека на работа в Община, детски градини, няма да ти помогне, така ли е?

Румен Пачов вдигна нова автогара в Сандански, купи си имот на безценица от общината, хората: Ако не беше общински съветник, а ние гласувахме за него, за да работи за града, той щеше да пасе кози и да върти волана на стар автобес, но сега е пръв баровец в града. Ние си ги избираме за съветници, а за Пачов гласуваме от младини до старини!
Истината е, че без хора като теб, Община Сандански ще прогресира. А може би оттук, да идват всички „имотни облаги“!? Има време, и ние знаем за теб! И помним!
А, и тези тримата, с теб, съветниците, особено Румен Пачов, какво направиха за община Сандански през изминалите две години?!? Румен Пачов не се ли сдоби с имоти на общината, за да строи собствена автогара, не удуши ли хубавата ни автогара в центъра и цялата транспортна схема, а? Има ли прокуратура, има ли съд които да ви отдаде заслуженото, има ли истински смели хора в Сандански, които да ви кажат в очита: Вън от общинския съвет! Пачов се пенсионира в съвета, хем заплата на съветник над 1 000 лв., хем лапане на най- апетитни имоти, така ли е? Вечните общински съветници, и още един въпрос към вас, „вечните“ общински съветници, Явор Аргиров и Румен Пачов: Господа, дали пред иконата Господна, и в името на най-близките си, ще се закълнете, че не купувате собствени гласове по избори, не вземате най- апетитните имоти от общината, и не правите нищо, без да имате изгода по схемата „аз на теб, а ти на мен“ в общинския съвет?“
Това ни пишат читатели от община Сандански, които са изработили и колаж на общинския съветник Явор Аргиров с лика му и пипалата на огромен октопод, те пожелаха имената им да останат анонимни по съображение за сигурност.
Двамата общински съветници бяха потърсени, но не бяха открити, те запазват правото си на отговор.
През 2015 година“ОГРИЗКИТЕ“ ОТ ДОСЕГАШНАТА КОАЛИЦИЯ БОС – “БЪДЕЩЕ ЗА ОБЩИНА САНДАНСКИ” ПРЕДАДОХА ЩАФЕТАТА Й НА АСПАРУХ КОСТАДИНОВ /ПУХИ/ И СТАНАХА ЗЕМЕДЕЛЦИ, припомнят още читателите ни и добавят:
Членовете на досегашната коалиция БОС“Бъдеще за Община Сандански” и дългогодишни нейни представители в общински съвет – Явор Аргиров (Ошката), Димитър Кехайов и д-р Звездан Гацев, оставиха абревиатурата й за ползване на Аспарух Костадинов (Пухи), в която той хитро скри новият й мандатоносител – ДПС. Сега, същите тези се явяват като кандидати за общински съветници от партия Земеделски Съюз „Александър Стамболийски“. Тази манипулативна предизборна маневра е дело на архитекта на тези листи – кметът Андон Тотев /вече бивш/. Знаете, много сме изписали за горе-упоменатите доньови подлоги, които са били ядрото на неговото досегашно мнозинство в местния парламент. Явор Аргиров – Ошката бе и председател на общинския съвет, по чието време бяха прокарани и узаконени едни от най-скандалните предложения на феодала Тотев. Той е син на дългогодишния партиен функционер на престъпната болшевишка сган – БКП, Иван Аргиров, прочул се навремето с крупните си кражби като служител в бившия завод за превързочни части. На д-р Звездан Гацев пък бе извадено и обнародвано досието му като сътрудник на комунистическите репресивни служби – ДС, под доносническия псевдоним – Агент ‘Вихрен’. Този милиционер е работил като съдържател на явочна квартира и е донасял за III-VII-IV главни управления на чудовищната от тоталитарно време – Държавна сигурност. Другата изрезка от тази листа – Димитър Кехайов е познат повече като мекерето на първия осъден за купуване на гласове в България – оранжерийния бос и пръв приятел на Тотев – Никола Крумов Малчев. Кехайов е дългогодишен член на БКП, а след това и на нейната приемница БСП. Този марксист е общински съветник още от далечната 1999-та г., като с 16-годишното си мишкарско кютане в местния парламент е запомнен единствено с раболепно облизване на кметските задници на Драго Попов и Андон Тотев. Другия неотлъчен елемент от тази група е катунски лесничей – Петър Петканин (син на червения шумкар и престъпник – Леонид Петканин), сега е преместен от левунския му господар в една друга конструирана от него листа “ЗАЕДНО ЗА САНДАНСКИ” (разбирайте – “Заедно за Тотев”).
Публикуваме цялата листа на партия Земеделски Съюз „Александър Стамболийски“, за да прочетете имената и на останалите утрепки в нея.
Няма как да не ви направи впечатление присъствието на отявлени доньови лакеи, като: автобусния бос от с. Левуново – Румен Пачов; доскорошния общински съветник от РЗС – Георги Бамбалов; Ваня Бенгюзова; Юлиан Ефендийски; полуграмотната секретарка на измисленото хотелиерско сдружение СХРТ – Мара Таушанова; Веселин Смилков, който келнерът държи на работа в кастрираната му администрация и др.
Листа с кандидати за общински съветници от партия ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ”, с №22 в интегралната бюлетина:
1. Звездан Димитров Гацев
2. Явор Иванов Аргиров
3. Юлиан Живков Ефендийски
4. Димитър Сотиров Кехайов
5. Кирил Руменов Ханджийски
6. Румен Иванов Пачов
7. Стефан Емилов Димчев
8. Павлина Александрова Яновска-Мудева
9. Ваня Манолева Бенгюзова
10. Димитър Атанасов Клечев
11. Стоян Кирилов Тросков
12. Валери Георгиев Гушков
13. Веселин Иванов Смилков
14. Георги Христов Бамбалов
15. Веска Иванова Танурска
16. Васил Костадинов Николов
17. Стефан Христов Кръстев
18. Атанас Страхилов Секулов
19. Димитър Симеонов Кюрчиев
20. Милчо Симеонов Милев
21. Наско Стоянов Петев
22. Розалина Димитрова Динева
23. Мария Илиева Таушанова
Приятели, с измитането на Андон Тотев от местната власт, задължително трябва да го последват дългогодишните му слуги в общинския съвет, узаконявали всичките му престъпни и уродливи решения, погребали общината ни за тези 12 години.
Може да бъде изображение с 4 души

Бизнесменът Р. Пачов в списъка “купувачи на гласове” с оранжерийният бос Н. Малчев и б

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here