Фотографът- любител Георги Ангелов подреди 180 фотографии щракнал преди двадесет години

ИЗЛОЖБАТА „ДА СИ СПОМНИМ С УВАЖЕНИЕ И УСМИВКА” РАЗВЪЛНУВА БАНСКАЛИИ

Първата по рода си фотографска изложба от архива на Община Банско бе открита във фоайето на читалище “Никола Вапцаров – 1894”.
Сто и осемдесет фотографии отпреди двадесет години развълнуваха банскалии, лицата на чиито роднини и близки са част от експозицията.
Изложбата е дело на местния любител фотограф Георги Ангелов, който старателно е подредил и запазил целия архив от читалищни, спортни и културни събития на Банско през годините.
Събитието бе уважено от заместник-кметовете Сашка Въчкова, Стойчо Баненски, Костадин Атанасов и секретаря на Община Банско Иван Докторов.
Развълнувана и горда от фотографиите, зам. – кметът Сашка Въчкова поздрави присъстващите и автора на изложбата. Тя добави, че ръководството на общината винаги ще подкрепя подобни инициативи, защото те са връзката между миналото и бъдещето и надграждат облика на читалището и прекрасния ни град.
С тази експозиция читалището поставя началото на поредица от изложби с различна тематика. Изложбата може да бъде видяна до 5 април.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here