Б. Клечков дири подкрепа за вота от кафе на кафене в Дупница, докато ключови фигури на БСП напускат

Бойко Клечков се кри от избирателите в Дупница зад черни очила,събра ръководството и съветниците на БСП – Дупница в центъра на Дупница, обещаха му да събират преференции за лидера на БСП в Дупница Ал. Анин, дупничани са категорични, че шансовете на водача Клечков са нулеви за парламента.

На совалка в Дупница през уикенда кацна бившият депутат Бойко Клечков, който за пореден път напира към парламента. От кадрите, които той публикува в социалната мрежа, се вижда, че Клечков усилено върти тигели в центъра на града, ходейки от кафене в кафене с местните социалисти, които един по един успя да измести от ключови позиции. „Какво пречи и на повечето бивши депутати да се включат като редови социалисти в кампанията, вместо да уреждат себе си в други листи?“, пък написа бившият депутат и лидер на БСП Иво Атанасов от Дупница. Припомняме, че областен лидер на БСП преди около 3 години беше дупничанинът Станислав Павлов. На челни позиции в листата пък неизменно беше потомственият социалист Иван Ибришимов, който традиционно събира доста преференции на всеки вот. След като беше оставен назад в листата на вота през април 2021 г., той заяви, че си дава почивка от участието в изборите. Клечков пък неизменно е водач на листата, макар резултатът на БСП да се топи все повече и повече. Той минава за един от най- доверените хора на лидера Корнелия Нинова.

Мая Манолова успя да откъсне от БСП най- засуканите дами, така остави Клечков „на сухо“
Клечков се опитва да „замаже“ трагедията в БСП с изтичането на кадри към Левицата с букет прекрасни рози.

На празника на Кюстендил днес той не пропусна да се подмаже, подарявайки огромен букет на Нинова, която гостува в града. „Не преброихме колко рози имаше в букета, чудим се дали е сложил по една за всяка от ключовите фигури, които ни напуснаха в последно време.“, коментираха кюстенцилци. Вече е ясно, че бившият говорител на БСП Лили Евтимова и Катя Янчева са в отбора на Мая Манолова. Водач на листата пък е Вася Пешева, чийто брат Кирил Пешев БСП успя да лансира до шефското място в борда на директорите на „Напоителни системи.“

Станислав Павлов, Иво Атанасов, Клечков и Иван Ибришимов на една маса за първи път.

„Освен ръководството на БСП в Дупница и общинските им съветници, други хора няма, дупнишкото ядро на БСП са дали дума пред Клечков да подкрепят преференциално лидера на БСП в Дупница Александър Анин, които е в листата, които е с нулев шанс, въпреки, че той всеки ден кани дупничани да гласуват за него на площада, обикаля и селата. Клечков пък е обещал да не им пречи на местния вот с издигането на кандидат за кмет и съветници, макар да е известно, че нищо не зависи от него, а от Корнелия Нинова. Хората ги гледат и се възмущават, най вече от факта, че водачът на листата е бил доносник към Държавна сигурност, даже прави кариера, даже става и банкер, и като за капак – най- доверен на Нинова, е това е отвратително, тя обича подмазвачи. Клечков постъпва на работа през 1983 г. Работата му по вербуване на доносници е оценена подобаващо и той се издига до старши разузнавач. За съжаление, досието на Клечков остава секретно и няма как да разберем колко човешки съдби е разбил като офицер от ДС. “ – коментираха дупничани и ни изпратиха снимки:   

Из социялната мрежа плъзнаха коментари, че Клечков е в депресия:
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here