Мл. Маринов и В. Милушев: Няма да допуснем 33% данък печалба! 1 ст. не получихме от Европа за последните 2 години! Пътят Самоков – Дупница не беше пипан 30 години! С Бойко Борисов направих не само него!

„Пътят Самоков-Дупница е готов. Не беше пипан 30 години! Това е една от заявките, които дадохме преди 5 години тук и бе изпълнена. Милиарди са вложени в пътна и ВиК инфраструктура не само в Самоков, но и в цяла София област.“
Това обявиха кандидатите за напроди представители Валентин Милушев и бившият министър на вътрешинте Младен Маринов в Самоков, където въпреки почивния днес, присъстваха стотици самоковци на представянето на листата на ГЕРБ-СДС.
Нито 1 лев по европейски проекти през последните две години не е спечелен, при ГЕРБ 98 % от проектите бяха спечелени! Работеше се на пълни обороти! Сега един министър лъже, че измервал асвалта, за да внушава, че сме крали! Как го измери? Никак! Но хората слушат, само когато чуят думате „асфалт“ и „кражби“. За 2 години АМ Хемус щеше да е на 20 км от Велико Търново, между Плевен и Ловеч беше почти готова. Строяхме на инженеринг и с инхаус процедури, защото целият Север и Северозапад сте безкрайно изостанали, а за да наваксваме, спазвайки тези разрешени от Европейската комисия процедури, строяхме бързо – лот след лот. За да не каже някой, че това са обещания, припомням, че ние им оставихме в сметка 1.2 млрд., за да може Хемус да го има, с нас или без нас, припомниха Младен Маринов и Валентин Милушев и домавиха:
 Заместничката на Асен Василев, сегашната служебна финансова министърка Росица Велкова, иска да обложи бизнеса с 33% данък. Няма да допуснем това, защото в основата на нашата програма е да държим най-ниските данъци в Европейския съюз. Има села без вода, затова оставихме в специална сметка 1 млрд. лв. за ВиК сектора. Похарчиха и тези пари за 2 години, без нищо да се направи и в това отношение.
Всичко сме постигали с много работа, време и вашата подкрепа. Ще го направим, знам как, но ще е по-трудно от всеки друг път. 2009 г. при най-голямата финансова криза не дадох нито 1 банка да мръдне, нито 1 лев да загине и държахме инфлация 0.2-0.3%, а 50 лева си бяха 50 лева. Сега с тази инфлация не знаете какво да купите със 100 лева в магазина, това направиха тези. Справихме се най-добре с миграционната криза, оправихме се и с Ковид-кризата. Всичко зависи от хората! Ще успеем, ако сме единни и силни. След много трагедии България се е възстановявала, ще го направим и след Промяната!
Медиите донякъде са съпричастни към грабежа, извършен срещу българите, защото мълчаха. Обвиниха младежкия ГЕРБ и ви обраха по 1 лев на всеки литър гориво. Нямаше един репортаж, който да проследи контрабандата на горивата. С бездействието и това, че няма държава, в момента ни измъкват парите през веригите. Как няма да сме бедни – кой откъдето мине ни ограбва! Заради Киро и Асен, България е дала на Путин близо 5 милиарда лева, докато управляваха! И това го знаят всички, на Запад включително. А сега ще си говорим за евроатлантизъм?!
Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here