Д-р Стоян Стоянов: Инжекциите за отслабване могат да причинят рак! Хапвайте домашно пилешко и риба и ще свалите килограмите!

Спрете сладкото, газираните напитки, алкохола и тестените изделия и ще възстановите тялото си. Не можеш да си щастлив, ако се тъпчеш с храни боклуци, яжте риба и домашно пиле, а също и яйца, категорична е д-р Стоян Стоянов, който е почетен председател на ДПС за Кюстендилска област, който дълги години е работел в болницата на Бобов дол, а сега подкрепя кандидатът за депутат от Дупница Шейхриар Златарска и почти всеки ден е в родната си Дупница. А свалянето на килограми зависи от волята на всеки човек,  категоричен е докторът – ортопед, собственик на „23 -та поликлиника“ в София и обясни какво представляват инжекциите за диабетици, с които някои хора злоупотребяват, за да отслабнат бързо.

Шери Златарска

„Това е така нареченият семаглутид, който се отделя в панкреаса, когато дълго време не приемаме храна. Това е реакция на организма, създадена през хилядите години, в които хората са живели по този свят и са имали периоди на гладуване поради природни катаклизми. В този случай, когато 10 дни не се вкарват големи количества храна в организма, панкреасът започва да отделя семаглутид, който, стигайки до мозъка, сигнализира, че няма храна. Мозъкът тогава командва да започне да се произвежда глюкоза от мазнини“.

Това е изкуствена стимулация на мозъка да разгради мазинините, уточни той. Когато обаче огромна доза от това вещество се вкарва венозно, е неестествено и крие огромни рискове за тялото.

„Има опити върху гризачи, които показват, че има огромен риск да се получи карцином на щитовидната жлеза, а аз вече знам случаи на пациенти, които наистина имат рак на щитовидната жлеза вследствие на прекаляването с приема на семаглутид“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here