Пирин с ценна точка при гостуването си във Враца

Ботев (Враца) и Пирин (Благоевград) завършиха при нулево равенство в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Въпреки резултата, положения в срещата на липсваха, но футболистите не успяха да ги материализират.

И двата отбора се нуждаеха от трите точки днес, за да се отдалечат още повече от дъното на класирането. Домакините бяха по-активни през по-голяма част от двубоя и със сигурност има за какво да съжаляват, след като направиха куп пропуски пред вратата на Янко Георгиев.

„Орлетата“ прекъснаха серията си от две поредни победи в шампионата, но трябва да бъдат доволни от това, че си тръгват с точка от Враца.

„Искам да благодаря на моята приятелка, която скоро ще стане съпруга. Сутринта ми се обади и ми каза, че ще спечеля шампанското. Посвещавам тази награда на нея.”

Това каза вратарят на Пирин (Благоевград) Янко Георгиев, който очаквано бе избран за Играч на мача срещу Ботев във Враца, приключил при резултат 0:0.

„Относно мача – мога да кажа, че се получи изключително труден мач. Теренът не предразполагаше да се играе добър футбол.  Имаше повече битка. Мисля, че всички се вложиха и тази точка е жизеноважна за нас. Като цяло отборът ни се бори изключително здраво”, каза още вратарят на Пирин.

В следващият кръг „орлетата“ са домакини на Арда Кърджали. Срещата е на 10 април, понеделник от 17, 30 часа.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here