Милица Гладнишка в премиерно заглавие на Драматичен театър „Никола Вапцаров“- Благоевград

На 19 март е премиерата на новата комедийно-музикална постановка на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград със заглавие „Мелофобия“. Спектакъл, разкриващ няколко забавни и емоционални истории, разказани и изпяти от Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев и Никеца, в блестящия акомпанимент на китарата на Мирослав Иванов.
“Мелофобия“ търси отговори на въпросите какво се случва, когато изгубим ритъма в живота си; как живеем, ако нямаме свой собствен припев и мелодия; колко дълго можем да останем сами в тишината.
Режисьор на постановката е Цвети Пеняшки, който заедно със сценографа Мариета Голомехова и костюмографа Сърджан Кръстевски създават съсвършено нов тип мюзикъл, създаден от импровизации и текстове, написани по действителни случаи.
Заповядайте в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, за да се насладите на спектакъл, наситен с хитови песни във всички стилове на музиката!
Билети за спектаклите може да закупите от касата на театъра или онлайн в entase: Програма – ДТ Никола Вапцаров | EntaseВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here