Младен Маринов от Пловдив: Много повече сме 1 година след ареста на Б. Б.! Кой нареждаше на Рашков брутално да мачка кметовете, общинските съветници, членовете и симпатизантите на ГЕРБ?

Младен маринов с кореспондентът ни Мариянка Вучова

„В Пловдив сме заедно с всички приятели от Софийска област за срещата с нашия лидер Бойко Борисов. И сме много! А на 2 април ще бъдем цяла България с №2 в хартиената бюлетина! Една година след незаконния арест на Бойко Борисов ГЕРБ е по-силна и сплотена партия от всякога. Но, арестът на Борисов ще остане най-милиционерската и мрачна страница от историята на МВР. За мое най-голямо съжаление! Днес, след разкритията и доказателствата за тайните връзки на ПП с върховете на подземния свят, въпросът „Кой разпореди ареста на Борисов?“ вече има нови измерения: Чии заповеди е изпълнявало лицето Бойко Рашков в качеството му на вътрешен министър? Кой, всъщност, е кадрувал в МВР, докато Рашков бе министър?

Кой нареждаше на Рашков брутално да мачка кметовете, общинските съветници, членовете и симпатизантите на ГЕРБ? Част ли е Бойко Рашков от завладяната държава на ПП и криминалните босове?
За мен отговорите на тези въпроси са повече от ясни…

Избирателите биха приели повече „твърдата ръка“, която най-после да започне да прави нещо пред поредния месия, на когото гласуваме доверие. под твърда ръка имам предвид не действията на реваншизъм, а реално мерки срещу престъпността, цените и инфлацията, външната политика при Бойко Борисов беше на нино. Отношенията му с лидерите на страните съседки и Европа се решаваха с едно телефонно обаждане. Едно е да ти звънне Бойко Борисов, съвсем друго Кирил Петков. По време на управленския мандат на ГЕРБ имахме почти двоен ръст на учителските заплати, при нулева инфлация. Нужно е да продължим с положителните практики, които започнаха по време на последния кабинет на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Това каза бившият вътрешен министър Младен Маринов сред 4000 души, който посрещнаха Бойко Борисов в Пловдив.
„Празен чек няма да подпиша, никой не може да управлява без ГЕРБ! От нас се очаква да бъдем оптимисти, а в същото време всеки ден ни заливат с притеснения. Както ви вадеха от джобовете по 1 лев за горивата, по същия начин действат и с веригите. Свързах се с голям производител на хляб – оказа се, че веригите му го взимат на 0.70 стотинки, а ви го продават по 1.50 лв. 80 стотинки печалба от всеки джоб. Безвремието и това, че няма кой да защити хората, водят до такива неща. Ако ние управляваме няма да се случва това. 12 години съм ги държал, така че да не източват на хората парите. Има нормална печалба, но останалото не в нормално. “ – отсече Борисов, вище видеото:

Посещението му във втория по големина град е точно година след задържането му, обявено за незаконно от всички съдебни инстанции.

В залата са всички водачи на листи и евродепутатите Александър  Йорданов, Емил Радев и Андрей Новаков. На събитието са хора от цялата страна. Сред присъстващите са и някогашната дългогодишна шефка на Бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова и бившата депутатка Дани Каназирева, които сега не са сред кандидат-депутатите.

„Преди една година, Кирил Петков и Асен Василев под ръководството на Бойко Рашков показаха истинската си същност. Арести и гонения на политически противници и на хора, които не харесват. Това успяха да измислят. Една година! Няма да забравим!“ – каза кметът на Долна баня Владимир Джамбазов, който беше дошъл с над 100 жители на красивото градче.

„Всички вече разбират, чашата на търпението на обществото е на косъм да прелее и тогава за всички ще стане страшно.“ – предупреди водача на листата за София облас Младен Маринов.

„Едно правителство с мандата на ДБ и при доминиращата роля на ГЕРБ като първа политическа сила е напълно осъществим вариант.“ – добави Джамбазов.

„Ако не – избори до дупка, които ще ни докарат до същия вариант, само че с 3 месеца по-късно и 60 милиона по-малко. И с продължаващо нарастване на ролята и значението както на ГЕРБ, така и на ДПС.И да ви кажа, че който копае дупката, накрая сам пада в нея.“ – категоричен беше кандидатът за депутат Валентин Милушев от Самоков.

Управление без участието на ГЕРБ не може да има – това декларира Бойко Борисов на срещата с актива на партията от цялата страна в спортния комплекс С.И.Л.А. в Пловдив.

Борисов предупреди, че след изборите на 2 април депутатите на ГЕРБ няма да подкрепят промяна на данъчните закони, както предлага служебното правителство.

 

 

„По време на нашето управление не сме пипали данъците на бизнеса, туризма, ресторантьорите. Как ще допуснем да ударим фирмите – от фризьорския салон до гаражчето – с още 33 % данък! Това е недопустимо и би означавало бизнесът да плати вересиите на Асен Василев“, обобщи бившият премиер.

Той подчерта, че ще ГЕРБ държи бюджетният дефицит да е до 3 %, като увери, че ако ГЕРБ управлява, може да се справи с инфлацията и без номерата на Кашпировски, които прилагат от Продължаваме промяната.

 

 

Борисов предупреди, че трябва да се спре с омразата, която цари в страната, все едно се води гражданска война. „Да преглътнем егото и да простим в името на управлението на държавата“, призова членовете на ГЕРБ лидерът.

Той даде за пример Пловдив с новата пречиствателна станция, стадиони, спортни зали. „Остана Околовръстното шосе и досега то щеше да е готово, ако ГЕРБ управляваше, както направихме пътя Пловдив – Асеновград. Но за 2 години нищо не се строи“, упрекна опонентите Борисов.

 

 

Лидерът на ГЕРБ изрази надежда, че стадионите ще бъдат завършени и допълни, че е обещал финалът за купата на Европа в Пловдив. Ще го има, обеща бившият премиер.

Препълнената зала го посрещна, изправена на крака, а речта му беше прекъсвана от бурни ръкопляскания. На екрана на сцената прожектираха видеоклипове, които показваха икономическата криза в страната, ареста на Бойко Борисов и решението на съда, който го обяви за незаконен, сравнителните таблици и графики на нивото на инфлацията  от 0,8 % през март 2021 г. , в края на мандата на ГЕРБ. Делян Добрев коментира, че по този показател тогава България беше на 6 – 7-мо място в ЕС, а през август 2022 г., в последен ден на управлението на ПП, заради драстичен скок страната ни се озова на опашката в сравнение с останалите държави.

Успех на изборите, пожелаха на своите съмишленици Вежди Рашидов, Томислав Дончев, Тома Биков, Делян Добрев, а срещата започна с поздравлението на Тома Диков към съпартийците: „Здравейте, победители“.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here