Даниела Савеклиева сред над 4 000 фенове: Избирателите биха приели повече „твърдата ръка“ пред поредния месия /видео/

Избирателите биха приели повече „твърдата ръка“, която най-после да започне да прави нещо пред поредния месия, на когото гласуваме доверие. под твърда ръка имам предвид не действията на реваншизъм, а реално мерки срещу престъпността, цените и инфлацията, външната политика при Бойко Борисов беше на нино. Отношенията му с лидерите на страните съседки и Европа се решаваха с едно телефонно обаждане. Едно е да ти звънне Бойко Борисов, съвсем друго Кирил Петков. По време на управленския мандат на ГЕРБ имахме почти двоен ръст на учителските заплати, при нулева инфлация. Нужно е да продължим с положителните практики, които започнаха по време на последния кабинет на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Това каза Даниела Савеклиева сред 4000 души, който посрещнаха Бойко Борисов в Пловдив.
„Празен чек няма да подпиша! Никой не може да направи правителство без нас!“ – каза Борисов, чуйте целия запис:

Посещението му във втория по големина град е точно година след задържането му, обявено за незаконно от всички съдебни инстанции.

В залата са всички водачи на листи и евродепутатите Александър  Йорданов, Емил Радев и Андрей Новаков. На събитието са хора от цялата страна. Сред присъстващите са и някогашната дългогодишна шефка на Бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова и бившата депутатка Дани Каназирева, които сега не са сред кандидат-депутатите.

„Преди една година, Кирил Петков и Асен Василев под ръководството на Бойко Рашков показаха истинската си същност. Арести и гонения на политически противници и на хора, които не харесват. Това успяха да измислят. Една година! Няма да забравим!“ – каза кметът на Долна баня Владимир Джамбазов, който беше дошъл с над 100 жители на красивото градче.

„Всички вече разбират, чашата на търпението на обществото е на косъм да прелее и тогава за всички ще стане страшно.“ – предупреди водача на листата за София облас Младен Маринов.

„Едно правителство с мандата на ДБ и при доминиращата роля на ГЕРБ като първа политическа сила е напълно осъществим вариант.“ – добави Джамбазов.

„Ако не – избори до дупка, които ще ни докарат до същия вариант, само че с 3 месеца по-късно и 60 милиона по-малко. И с продължаващо нарастване на ролята и значението както на ГЕРБ, така и на ДПС.И да ви кажа, че който копае дупката, накрая сам пада в нея.“ – категоричен беше кандидатът за депутат Валентин Милушев от Самоков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here