Официално: Доживотна присъда за прокурорското синче от Перник

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния В.М. за две престъпления, извършени на територията на град Перник.

На 12.05.2022 г. около 01,00 часа в близост до детска площадка в гр. Перник обвиняемият В.М. се заканил с убийство на В.В. и му нанесъл удари с неустановен до момента твърд предмет и с юмрук в областта на главата. Вследствие на това му причинил лека телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди – на публично място, без пострадалият да е предизвикал обвиняемия.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 от НК и по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. чл. 130, ал. 1 от НК, за които се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

 

 

В.М. е обвиняем и по друго досъдебно производство за нанасяне на телесни повреди, закана с убийство и хулиганство. Разследването по него е приключило с внасяне на обвинителен акт в Софийски районен съд.
Вижте видеоканала ни:


8 COMMENTS

  1. Моля ви не пишете глупости …… Доживотна присъда хахаааа Много сте далеч от Правото , поне питайте , подгответе се и после пишете

  2. И следователите даже не са направили правила квалификация на престъплението по което да бъде обвинен ……

  3. Те в Перник всички такиви наркоманчета гнусни са за затвор там селанията и простотията е на друго ниво

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here