Радослава Чеканска: Обеднели сме над 4 пъти по време на управлението на „Промяната”, доносниците около Радев, платените умнокрасиви и славитрифоновци! Разбиха ѝ парламентаризма в страната!

Радослава Чеканска с лидерът си Бойко Борисов
„Според Евростат българите са обеднели над 4 пъти по време на управлението на „Промяната”. Инфлацията разби бюджета и възможността за планиране на разходите на всяко едно семейство. Кюстендил и Благоевград попаднаха в дъното на таблицата по доходи от заплати.
Резултатите от парапетната политика са очевадни, а посланията ясни – „Обединени, има как, да ви оберем пак !”
Претендираме , че можем отново да върнем стабилността на България. Такава каквато страната ни беше преди доносниците около Радев, платените умнокрасиви и славитрифоновци да разбият парламентаризма в страната, а едни случайници да поемат управлението й.
На България и трябва работещо правителство, с работещ парламент, и то с дълъг хоризонт. Нанесените щети на държавата са толкова големи, че е нужно време да бъдат реализирани политиките, които ще се справят с кризата.
Вярвам, че на 2 април хората ще изберат да живеят отново в стабилна България!
На 2 април, с номер 2 в избирателната бюлетина и преференция 104
Категорична подкрепа за ГЕРБ-СДС!“ – каза в залата на Театъра Радослава Чеканска в присъствието на над 1 200 души, дошли на посрещането на Бойко Борисов и листата на ГЕРБ- СДС за Кюстендилска област.
„Благодаря на всички, които дойдоха в салона на театъра в Кюстендил за среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и с нас, кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС!
Заедно с колегите от 10 МИР –Кюстендил отново говорим за избори, за бъдещето на страната и в частност за региона ни.
За съжаление обаче, за пореден път обсъждаме антикризисни мерки, вместо бъдещи приоритети и политики за развитие на България.
Две години в държавата ни цари хаос и липса на отговорност. Имаме продънен бюджет, нови и нови дългове и чудовищна инфлация.“
 Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вижте видеоканала ни:


5 COMMENTS

  1. Госпожо гледайте си Математиката …… не се занимавайте с такива сложни материи за вас

  2. точно тия толупи по снимките не са обеднели…. вижте ги че са по 120 кила , дебелаци гербаджииски…. не ве ли е срам??

  3. Вие и такива като вас сте обеднели 4 пъти, защото не сте в изпълнителната власт. Ние тънем в мизерия, заради дългогодишното управление на герб. Тези бузки на снимката не говорят за бедност.

  4. Кой е обеднел бе?! Защото Чеканска и Гичка бистришката селянка не са като ги гледам как са се разширили и да не говорят за бедност че е срамота и грехота … ако имат срам и грях тия двете де! Надули се като пуйки и се хилят да се снимат с тоя плондир , комплексарки големи

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here