П. Паунов пред Б. Борисов: Нека да ви кажа как пилеем ние пари в Кюстендил – 3 000 000 лв. за стадиона, 4 500 000 лв. за театъра, 960 000 лв. за реката…

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов обясни: “Говори се много колко се пиляло, нека да ви кажа само няколко цифри: в момента в нашата община асфалтираме на 19.50 лв. на кв. м. Тази сграда, в която сме, е близо 9 000 кв. м. и срещу 4 500 000 лв. има изцяло обновена германска фасада с дишаща настилка и керамика, изцяло обновени инсталации и всички зали и зони са обновени. 40 000 кв. м. реката – за 960 000 лв. Срещу 3 000 000 лв. е обновен стадионът, 11 000 кв. м. – изцяло саниран, с изцяло нови отоплителни и ел. инсталации.
Така “пилеем” ние, как пестят днешните и тези, които дойдоха, всеки от вас може да си отговори и затова до там стигна държавата.”
 Паунов се обърна към своите съграждани в Кюстендил с думите: “Моля ви, заредени само с позитивна енергия, ние трябва да ги победим по нашия начин – с гласуване, спазвайки закона, а не с призиви за насилие и напрежение. Пред закона всички сме равни, всеки отговаря за грешките си, съобразно делата си, така сте ни учили вие. Отново поклон пред всеки от вас и пред хората от образованието.”
 “Благодарим ви за подкрепата и за пълната зала, която говори красноречиво кой е номер 1 не само в област Кюстендил, но и в цялата страна”, заяви областният координатор Даниел Данчев. “Борисов и ГЕРБ оставиха подредена България. Сега България е занулена. Не се гради, а се руши. И за да не бъдем занулени завинаги, нека най-подготвеният лидер и най-подготвените експерти – тези от ГЕРБ – СДС, застанат отново начело на държавата и поемат отговорност за нейното управление”, посочи Даниел Данчев.Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Доколкото разбрах всички присъстващи са откарани под строй и членове от техните семейства също!!!Унищожиха града ни ,сега се редят още да крадат…Партия Герб трябва да се забрани със закон!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here