Хр. Терзийски: Рашков и Промяната уволниха професионалистите в системата и впрегна МВР да се занимава с политическо преследване

 “Страната е в икономическа криза, бъдещето ѝ – неясно. Видяхме, че нищо не се случва „от само себе си“ или „по инерция“. След ГЕРБ дойдоха години на хаос, а политическите експериментатори ни докараха до тежки икономически и социални проблеми. Хората го усещат при всяко влизане в магазина или плащане на битовите си сметки. Това обяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Кюстендилска област и бивш министър на МВР Христо Терзийски от трибуната на театъра в Кюстендил в присъствието над 1 200 души, който посрещнаха лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с голям възторг:
Днес новините започват или с поредните трафиканти на мигранти, или с поредния нагъл въоръжен грабеж. По тези канали необезпокоявано могат да прекарват и оръжия и наркотици. Защото контрол от страна на държавата няма. Вместо да се борят с престъпността, Рашков и Промяната уволниха професионалистите в системата и впрегна МВР да се занимава с политическо преследване. Години ще са нужни, за да се върнем на нивата на ефективност, на които им оставихме системата преди 2 години.”
Терзийски засегна и темата за пътната безопасност: “Всеки ден ние и нашите семейства сме на пътя. Вече втора година смъртността нараства. След нас не са построили и метър пътища. Не може да не знаем дали децата ни ще се върнат живи от училище, защото са имали лошия шанс някой пиян или дрогиран шофьор за пореден път да е зад волана. Съгласни ли сме хаосът да продължава? – Не! И можем да го променим! На 2 април с номер 2 в бюлетината – с категорична подкрепа за ГЕРБ-СДС!”
 Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. тоя с нос като гаечен ключ защо се изказва??? тия от ГЕРП сите ли са толко прости и грозни… , тцтцтцъъ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here