1200 симпатизанти на ГЕРБ в Кюстендил посрещнаха Б. Борисов, питат: Защо откакто ги няма Кирил Петков и Асен Василев горивото стана с 1 лев по-евтино?

„Щастлив съм, че имам възможноста да приветствам най- добрия лидер в България и най- тачения в Европа, а именно Бойко Борисов! Надявам се, че много хора ще се осъзнаят и на 2 април Борисов ще бъде премиер.“ – обяви областния лидер на ГЕРБ Даниел Данчев и над 1 200 членове и симпатизанти станаха на крака и приветсваха Бойко Борисов с мощни възгласи. Трогнат Борисов взе думата, прекъсван с мощни аплодисменти:
„След 2-ри април на всяка цена трябва да се направи правителство, по това ще се познае кой е държавник и кой не. Няма да ви агитирам, ако искате да се отървете от това чудо, което ни сполетя, трябва заедно мощно да ги изгоним. Или се хващаме цялата нация обединени да излезем от кризата, или – каквото ни е писано. Ако сме първи и то с много, ще изведем държавата от кризата!
Идвайки към Кюстендил чух, че ПП и ДБ си представяха програмата. Щели да дават 50 милиарда за Североюга! На тях им оставихме 1 млрд. в сметка за магистрала “Хемус” и го похарчиха! Стоят в едно студио на аутокю четат и са си само те. Това е така, защото ако дойдат в зала пълна с хора, както аз правя всеки ден, ще стане някой човек и ще ги пита – защо 2 години управлявахте и не направихте съдебна реформа? Какво ще му отговорят? Нищо! Някой смел журналист може да им зададе въпроса – защо откакто ги няма горивото стана с 1 лев по-евтино. Друг ще ги пита – защо газът при Бойко беше 33 лева, при вас стана 300, откакто си тръгнахте стана 100? Да, неудобен и крив въпрос, под грешен ъгъл е, но как ще отговорят? Някой земеделец ще ги пита-произвеждаме жито, слънчоглед, царевица, защо се вдигнаха олиото, хлябът, откъде дойде разликата, за да е тази инфлация в момента. Те няма какво да отговорят. Затова си приказват от студиото сами.
Върви една мълва от ПП и ДБ, че резултатите от изборите нямат значение и ГЕРБ безусловно ще ги подкрепим, защото щели да ни натиснат отвън. Искам да знаете, че с добро нас могат да ни убедят, но със сила и натиск – никога! Няма шанс да подкрепим правителство на тези, на които всеки ден изброявам какво сътвориха на държавата за 2 години. Да, в някаква форма на голяма, широка, експертна коалиция съм склонен на разговори. Те упорито работят по този слух, защото нямат никаква кампания. От снимките, които им гледам от откриването на кампанията в Пловдив, са близо 300 човека, а ние всяка вечер сме по 800-1000 човека. Благодаря на тези хора!
Ще мълча още няколко дни за това, което знам за бюджета и истински се надявам Министерство на финансите да извади реалното финансово състояние на държавата. Обявават, че ще дават по 50 млрд., а дефицитът е 7%! До октомври трябва да изтеглим поне още 10 млрд. дълг, за да вържем двата края за безумните им решения;
Само да има късмет българският народ още едно тяхно правителство да изтърпи, ще видите докъде ще ви докарат. Увеличиха пенсиите, но ви обраха през магазините, горивото, тока… Винаги съм бил честен и с партията, и с хората. Когато кажа, че няма, значи няма, не можем да разхищаваме. При 7% дефицит следващият премиер ще трябва минимум 20% да отреже отвсякъде, ако не иска да бутне валутния борд. А 2 години къде е борбата с корупцията по високите етажи? Нали щяха да се борят с нея? Милиарди няма, изброих откъде ги няма.“
„Енергията , която изпълва залата е неописуемо могъща.Хората, подкрепящи ГЕРБ са много. Те разбират, че ГЕРБ ще донесе сигурност, каквато страната имаше. Енергията в залата не подлежи на пресъздаване с думи, вярвам че нещата ще бъдат стабилни в България от април.“ – каза Радослава Чеканска от Дупница, която е с преференция №4. С нея беше кметът на Дупница инж. Методи Чимев, общинския лидер на ГЕРБ- Ивайло Константинов, зам.- кметът Крум Милев, съветниците Емил Гущеров и Йордан Йорданов и др.
„След изборите България категорично трябва да има стабилно правителство. За целта партиите трябва да оставят на заден план противоречията си и да потърсят обединение около важните за страната теми и проблемите на хората. Това заявих по време на среща с членове и симпатизинти Бойко Борисов в Кюстендил. ГЕРБ има ясна и подробна програма за необходимите реформи във всички области на обществено-политическия живот в страната. Нашите експерти са подготвени и притежават най-добрите опит и експертиза във всички сфери. Въпреки тежките условия в редица сектори, ако партиите обединят усилията и възможностите си, България може с бързи темпове да се пребори в редица предизвикателства.“ – каза Любомир Георгиев от Сапарева баня, който е под №7 в листата. Той беше дошъл с кмета на Сапарева баня Калин Гелев, който добави: „Спасителният изход е само един- правителство на ГЕРБ!“
„Шансът на страната ни да си върне стабилността е управленската програма на Коалиция „ГЕРБ-СДС“! Тя залага единствено на опита, експертизата и прекия диалог с хората. Без излишни гръмки обещания!“ – каза Михаела Крумова, която е №3 в листата на ГЕРБ -СДС за Кюстендилска област. Кметът на Кюстендил Петър Паунов беше един от най- добрите оратори в залата и вдъхнови аудиторията.

„Да, проблемите пред страната ни в момента са много и в практически всеки важен сектор – енергетика, икономика, дигитализация, социални услуги… Но подкрепата на толкова много българи, очакващи сигурност за себе си и семействата си, в комбинация с експертизата на безспорно най-подготвения политически екип – този на ГЕРБ, ме изпълва с надежда.“- каза и борецът от Дупница Даниел Александров, който също е кандидат за депутат от два района.

„Нека на 2 април докажем, че искаме да си върнем стабилността и сме уморени от експерименти. Защото България не може да си позволи повече „ще го измислим в крачка“ или некомпетентни управляващи.“ – добави кметът на Рила Георги Кабзималски.
 Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. 1200 души тази зала в Кюстендил никога не е можела да събере не пишете смешни и невероятни неща, така не помагате на тази партия.

  2. АБЕ МОЖЕ ДА СА БИЛИ 1200 ГЕРБАДЖИЙ АМА НА НЯКОЙ СТАДИОН НЕ В ТАЯ ЗАЛА! НАПРАВО НАПИШЕТЕ ЧЕ СА БИЛИ 5000 НАЙ-МАЛКО И ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ИМА РЕВАНЕ УЖ СА ХИЛЯДИ ПЪК ЕДИН ДЕПУТАТ САМО! НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА И РОДИЛА… МИШКА!

  3. В залата на театъра в Кюстендил се събират максимум 700 човека ако се препълни , къде са били другите 500 в мазето ли?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here