3000 гласа за Савеклиева цената на ГЕРБ подкрепата за И. Стоянов наесен, гербери го посрещнали на нож в „Гъбата“

Още в началото на годината усилено се коментираше, че настоящият кмет Илко Стоянов ще бъде подкрепен от ГЕРБ за местния вот. На снимката той е с областния лидер на ГЕРБ Андрей Новаков и Даниела Савеклиева. При посещения в Благоевград Бойко Борисов призна, че е в отлични отношения с градоначалника.
Даниела Савеклиева и Савклиева и Адриана Мелниклийска- областен координатор на ЖГЕРБ /в средата / не крият сексапила си.

Напрежение в редиците на ГЕРБ трупа кметът на община Благоевград Илко Стоянов, който беше избран като представител на потъналата „Има такъв народ“. Стоянов очевидно ще е първият и единствен кмет на ИТН и вече търси нов пристан. „Чуваме, че кметът на Благоевград Илко Стоянов ходи от врата на врата да събира гласове за Даниела Савеклиева. Сделката с областния лидер на ГЕРБ Андрей Новаков е да уреди 3000 гласа за Савеклиева на изборите през април. В замяна пък от партията обещават да го подкрепят за местния вот. Стоянов е впрегнал всичките си сили, назначил е уволнени от различни институции членове на ГЕРБ. Други събира час по час за инструктаж в кабинета си. Броят кой може да ги подкрепи..“, коментират в Благоевград. Не всички в ГЕРБ обаче са щастливи от тази договорка. Разривът цъфнал навръх новогодишен купон на ГЕРБ в кралски обновеното заведение „Гъбата“, което герберите харизаха на бизнесмена Иван Давидков след серия луди скандали. Интересното е, че за всеки празник Новаков събирал герберското войнство в елитното заведение. Така преди Нова година Даниела Савеклиева и Андрей Новаков поканили над 200 членове и симпатизанти на ГЕРБ да празнуват заедно. „Към 22 часа се появи кметът на Благоевград Илко Стоянов. Една част го посрещнаха топло, други го гледаха из под вежди. При тази сцена кметът на Петрич Димитър Бръчков се изправи, взе си палтото, каза довиждане и напусна залата. Половината от ресторанта бяха като попарени, някои последваха Бръчков.“, споделиха присъствали на сцената. Припомняме, че Стоянов беше зам.- кмет на Бръчков и съветник в Петрич. Освен през ГЕРБ и ИТН Стоянов е минал и през партиите СДС, „ВОТ Консерватори“, ДРОМ и „Глас народен“.

Димитър БръчковВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here