ФК „Марек“ размаза „Славия“ с 6 на 0 на стадион „Бончук“ пред над 500 зрители, кметът Чимев, Златарски и Пешев във възсторг: Отлична игра! Горди сме!

Пред над 500 зрители лидерът в Група 1 на Югозападната Трета лига Марек игра важен мач в последния кръг от редовния сезон на първенството В събота от 15 ч. дупничани прие на ст. „Бончук“ дублиращия отбор на Славия и ги разгроми 6:0.

Двубоят бе от стратегическо значение за тима на Танчо Калпаков. Получи идеалният вариант за дупничани относно точковия им актив преди решителната част от сезона.

„Беще страхотна игра, невиждана до скоро! Браво! Изпитахме изтинско чувство на възхищение от играта, чувство на гордост!“ – каза областният лидер на ДПС Николай Златарски от Дупница, той изгледа мача в компанията на приятелят си К. Пешев.

На трибуната във ВИП зоната беше и кметът на Дупница Методи Чимев, който е основен спонсор на отбора. Днес той грееше от щастие, за разлика от преди няколко месеца, когато на сесия се закани, че спира парите и помоли съветниците да отпуснат средства за „последен шанс“, но отбора днес надмина очакванията. Председателят на Общинския съвет Костадин Костадинов беше в компанията на кмета и дълго си говориха за бъдещето на отбора. „Имаме ли сигурни финаси за „Б“ група? Ако нямаме, къде сме тръгнали? То не е само влезем в „Б“ група и да изпаднем обратно.“ – питаха запалянковците по трибуните.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here