Б. Борисов в Ихтиман: Гласувайте за Вл. Милушев, в последния мандат на ГЕРБ издейства 52 млн. за Самоков

Валентин Милушев и Бойко Борисов

„Гласувайте за Валентин Милушев, той го заслужава. Като депутат преди 2 години успя да съдейства и докара 17 млн. лв. за саниране на многофамилни сгради и къщи в Самоков. А общо в мандата на ГЕРБ уреди за общината 52 млн. лв.“ Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който пристигна днес в Ихтиман. Представители на ГЕРБ от цялото област се събраха в града, а Борисов представи лично листата за Софийско, ГЕРБ-СДС са под №2 в бюлетината. И на тези поредни избори самоковецът Валентин Милушев е част от листата на ГЕРБ-СДС, като е под №9. На предходните избори през есента на миналата година той влезе в парламента, събирайки 2013 гласа за себе си.

Милушев с кмета на Ихтиман Калоян Илиев и ОбС шефът на Костенец Иван Банчев.

„Решен съм да работя за подобряване на инфраструктурата в Самоковско. Ние сме курортна община, трябва да предложим удобни пътища, за да чакаме туристи. В последния мандат на ГЕРБ успях да съдействам за осигуряване на финансиране за ремонт на пътя Самоков- Боровец. Сега трябва да се намери ресурс и да се ремонтира пътят към Мальовица. Амбициран съм да се намери начин за  довършване ремонтите на пътя Боровец- Костенец през Радуил и Марица, на трасето Самоков- Ихтиман и Самоков- София.“, изброи приоритети си Милушев.

„Валентин Милушев успя да съдейства за финансиране на дългоочаквания ремонт на пътя Самоков -.Дупница, който беше обновен с близо 30 млн. лв., за новия път за Боровец издейства около 7 млн. лв., 4 млн. лв. струва новата ВиК мрежа в Драгушиново и Доспей, осигури пари за ремонт на пътищата към Драгушиново, Доспей и Злокучане. Да не забравяме инвестициите в болница под формата на ремонт на отделения, за което също помогна доста. Той е човек, който заслужава подкрепа.“, коментираха членове на ГЕРБ Самоков, които пристигнаха за форума в Ихтиман. Голяма група самоковци дойдоха на партийната сбирка, сред тях съветникът Надка Янакиева, адвокат Цветан Теофанов и др. Бойко Борисов поздрави лично и водача на листата Младен Маринов, както и самоковецът Цветан Сичанов, който е бивш депутат и шеф на ОД МВР. Бившият премиер коментира, че, когато двамата са били част от МВР, мигрантският натиск е бил минимален. * Купуването и продаването на гласове е престъпление
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here