Бойко Борисов: Изметохме мутрите! В Сандански днес им свиха паметника, дето ми вдигнаха в Благоевград! Няма да им позволим да ме стрелят и децата да гледат! Това им е демокрацията и съдебната реформа на ПП и ДБ!

Няма да позволя да ми стрелят в лице с пистолет от ПП и ДБ и да ми говорят за демокрация и съдебна реформа! Безсрамници! Те предизвикват на бой и озлобление! Днес са им свили паметника в Сандански! Структурата ми там е от люти македонци! Няма да ви позволим да стреляте в лицето ми и децата ни да гледат това! Като главен секретар заварих областта,  Софийска, подвластна на мутрите. Черни беемвета нощно време, пускат полицейска лампа, грабят. Крокодили, мечки, вълци – какво ли не изловихме тогава. А ние променихме всичко. Направихме паркове, площади, детски градини. От какво да ни е срам? Над 20 млн. лева има вложения само тук. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 800 симпатизанти на ГЕРБ от София област в град Ихтиман.

Лидерът на партията бе посрещнат с ръкопляскания, а цялата зала стана на крака.

Той подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ е имало нула миграция, както по границата, така и в района: „А сега – по 30-40 души хващат всеки ден. И това го приемат за „нормално“. Представяте ли си, Младен Маринов да ми дойде на оперативка и да ми каже, че има такива случаи. Директно ги пращам на границата. Поименно знаех имената на граничарите. И всеки ден с президента Ердоган: „Ало-ало“ и мигранти няма. А за две години какво ли не чухме!“.

Кметът на Долна баня Владимир Джамбазов/вторият отляво надясно/ е един от най- обичаните градоначалници.
Валентин Милушев и кметът на Ихтиман Калоян Илиев бяха в отлично настроение.

Лидерът на ГЕРБ коментира и инфлацията. „Българя беше станала фактора на Балканите. Имах страхотен екип – външен, вътрешен министър. Всички събития се провеждаха в София, не в Букурещ, не в Анкара, в София. Тук идваше Юнкер, Макрон, Ердоган, Биби Нетаняху. Един час мога да изброявам. Какво се случи с държавата? Знаете ли как се извоюва да си лидер на Берлинския процес и срещата да е в София? Това е процес, на който водещи са Германия, Франция, Великобритания. Как се довежда президентът на Франция, канцлерът на Германия да се разхождат по Моста на влюбените в София“, обърна се Борисов към множеството в залата.

„Когато беше Европейският съвет в София – до един бяха тук – президенти, премиери, канцлери, до един бяха в София“, припомни Бойко Борисов и отбеляза, че в София са се срещнали лидерите на балканските държави. „А какво се случи сега с България? Всичко минава през Гърция и Турция – жито, газ… Това щеше всичкото да се прави от София! Какво се случи? Кой поиска България да удари дъното на Балканите и в Европа? Ние с 30% изпреварихме по доходи сърбите. Никога не е било това в историята“, пита лидерът на ГЕРБ.

„Направихме 52 км в София метро, Белград още няма. Парите ги няма, инфлацията изяде повишението на пенсиите и заплатите! Този, който направи правителство, ще иска да се хвърли от моста на Ихтиман. Те затова не искат да правят правителство. Всичките тези огромни разходи, които бяха заложени… Взеха ви по лев на литър бензин, с вашето търпеливо мълчание. В момента, в който си отидоха, бензинът падна с лев“, каза той. 

„Хората мислят, че след 2-ри април ще направим правителство, ще се събудим и всичко ще се оправи. Обаче 16 милиарда ги няма. Този, който дойде, трябва да затегне колана до последната гайка. Иначе ще трябва да дойде МВФ, за да направи това, което в България политиците ги е страх. Международните пазари усещат, че кървим, че я няма държавата и ще ни набиват лихви, които децата ще плащат. Две години бяхме пресирани, но робски мълчахме, защото те дойдоха, подкрепяни с огромна медийна подкрепа. А беден и гладен народ, става опасен народ, той няма къде да отиде. А тепърва почва бедствието“, прогнозира Борисов.

„Много искам да ви дам оптимизъм, но измъкването на държавата от кризата е дело на всички нас“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Докато вдигаха комисионните, изпуснаха инфлацията и цените. Добре че поне тока успяхме да запазим с решението на ГЕРБ. В момента дават, че те падат, ние качваме. 0,6% разлика в тяхна полза, вече обединени. Но ние ще наваксаме“, увери лидерът на партията. 

Тук Бойко Борисов рязко повиши тона и видимо гневен заяви: „Искам да се обърна към Промяната и ДБ. Да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци. Вчера ми извадили един паметник и го стрелят в центъра на Благоевград с пищови. Демократи ли сте? Съдебна реформа ли ще правите?! И ако е това, никога няма да ви подкрепи ГЕРБ. Днес го занесли в Сандански. Там обаче партията, понеже е малко македонска, и го прибрали. Но те така ще накарат българи да се сбият с българи. Или си приберете вересиите, или не знам какво ще стане. Аз няма да позволя да ми стрелят по физиономията и децата ми да го гледат! Ако това е „демокрацията“, ще ги гоня до дупка! Няма да им дам бял ден! Никога с тези, които стрелят по хората!!!“, предупреди Борисов и се закани да не подкрепи съдебната реформа.

Бившият вътрешен министър Младен Маринов, който е водач на листата на ГЕРБ-СДС в София област приветства събралите се хора в залата и изтъкна: „Нашата листа е попълнена с млади, амбициозни, можещи хора, както и хора с опит. Последните две години видяхме едни надменни, самонадеяни хора, които така хубаво ни оправиха, че не знаем накъде ще тръгнем. Държавата няма сигурни граници. Вътрешното министерство много се е активизирало да бори купения вот, но виждате в предизборна ситуация каква компроматна война се води срещу нас. Естествено, всичко това е лъжа! Имаха две години да го докажат, но не доказаха нищо. Доказаха само, че са некадърни и крадци“, заяви Младен Маринов.

Той изтъкна помощта на управлението на ГЕРБ към системата на МВР, вдигнатите полицейски заплати и подчерта „управленската немощ“ на предишното правителство.

„Отиваме четвърти път на избори не защото го искаме, а защото нашите опоненти са безотговорни“, заяви още Маринов.

Георги Георгиев, водач на листата на ГЕРБ в Сандански успя да се справи с паметникът на ПП и ДБ, който Боец вдигна на борисов, за да сее подигравки
Калоян Илиев и Байко Борисов
Владимир Джамбазов и Байко Борисов
Бойко Борисов и кореспондентът ни Мариянка Вучова от мястото на събитието. Благодарим ти, Мариянче!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Мариянка Вучова

Скандал в Благоевград! БОЕЦ гарира статуя на Б. Борисов, ПП и ДБ се веселиха около нея, общината им прати Инспектората, хората: Това е самоуправство! Оставка на кмета!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here