Хора, помагайте! Ужасът на рака се завърна при Г. Георгиев от Самоков, нужни са 22 000 евро за операция в Турция

Апел за помощ отправят близките на Георги Руменов Георгиев от Самоков, който се нуждае от операция в Турция за отстраняване на тумор. Тя струва 22 000 евро, които обаче са непосилни за семейството, което за втори път изживява този кошмар. Георги е на 35 години, през 2020 г. е диагностициран с туморна формация в мозъка, която е отстранена оперативно. След проведеното лечение той се чувствал добре, докато през декември 2022 г. снимките показали, че при карцинома се наблюдава прогрес и той расте. Спешната операция трябва да се извърши в клиника Аcibadem в Турция, където семейството вижда лъч надежда. Сумата от 22 000 евро е за първоначалните нужди и най- вероятно в процеса на лечение ще има нужда от още средства.
„Гледайки треперещите ръце на нашата майка, Ви умолявам за съдействие и финансова подкрепа, жизненоважна за младия човек.“, зове сестрата на Георги, която е организатор на кампанията. Тя разказва, че кошмарът за тях започнал през пролетта на 2020 г. След проявили се симптоми брат й отива на лекар в УМБАЛ „Свети Иван Рилски“- София. В Клиниката по неврохирургия е диагностициран с туморна формация в мозъка (КП206.1,С71.3- Tu(HGG)frontoparietalis dex.). Установява се, че заболяването датира от 2 години с поява на прогресиращо изтръпване на левите крайници, с проявява и слабост в тях. На 17.06.2020г. Георги е опериран, формацията е отстранена парциално. „Без вашата помощ и подкрепа надеждата за борба с коварната болест е по-малка. Нека отворим сърцата си и помагаме не само на Георги, но и на всички хора с такава съдба, защото доброто е искрицата божественост заложена у всеки .Всеки има право и шанс да живее. Такива добри дела никога не се забравят и духовно се възнаграждават. Бъдете благословени! Предварително сърдечно Благодарим!“, пише сестрата на Георги.
“Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG71BUIN95611000712341

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарението за Георги Руменов
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here