Номинираха Кирил Милошев от Сапарева бяня за младежки лидер на ДПС, Ш. Златарска: Предизвикахме вълна от съпричастност за хора в нужда!

Бизнесменът Сашо Вельов от Дупница, областният лидер на ДПС Николай Златарски, Кирил Милошев от Сапарева баня и други младежи запретнаха ръкави да помагат на хора в нужса, поставят основите и на младежката структура на ДПС в Кюстендилско.
Кирил Милошиев от Сапарева баня е номиниран за лидер на МДП, предстои изборно събрание.

„Кирил Милошев от Сапарева баня е номиниран за лидер на младежката структура на ДПС в Кюстендилска област. Днес всички заедно, с много младежи за пореден път предизвикахме вълна от съпричестност в региона, в Дупница и Сапарева баня, а също и в Кюстендил живеят едни от най- щедрите хора.“

Това съобщи водачът на листата на ДПС Шери Златарска от Дупница и добави: „Предстои изборната конференция, която младежите на ДПС ще изберът своя лидер, младежите ни от Сапарева баня, Дупница и Кюстендил днес събраха още много помощи за пострадалите в Сирия и Турция. Много хора дариха топли завивки, нови дрехи, провизии и др.

Спряганият за лидер на МДПС Кирил Йорданов е на 33 години, има къща за гости в Сапарева баня, завършил е „Философия и психология“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“.
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here