Д-р Крум Бонев въртял общ бизнес с бившия служебен министър д-р Стойчо Кацаров

Името на спрягания за нов управител на общинската болница в Дупница д-р Крум Бонев е свързано с няколко медицински центъра, които водят до съдружие с бившия здравен министър Стойчо Кацаров и дъщеря му Теодора Кацарова. Известно е, че Бонев, който е зам.- шеф на общинската болница и отговаря за медицинската дейност, е управител на медицински център „Асклепий“. Той държи 20% от капитала на медицинския център, равняващ се на 1000 лв. Със същия дял е и д-р Атанас Дамов, който преди години беше уличен в манипулация на кръвна проба за алкохол. Той участва с дял в размер на 500 лв. С по 500 лв. дял са още лекарите Христо Хаджийски, Станислава Скринска, Пламен Павлов, Елена Гюзелева, Кирил Кирилов и Дима Зантина. Интересното е, че медицинският център е собственост на друг център с името „Асклепий 2018“ с управител отново Крум Бонев. Същият е с предмет на дейност клинични изпитания на лекарствени продукти. Бонев е едноличен собственик на капитала и управител и на „Фин Трейдинг 2013“ ЕООД, което се занимава с всевъзможни дейности. Той е съдружник и в МЦ „Фармалат“, регистриран в София жк Борово. Тук като съдружник е записано дружеството „Сиеста“ ЕООД. То е с прекратена дейност, но преди това е било собственост на Стойчо Кацаров и Теодора Кацарова. Тако имейл за връзка е посочен stkatsarov@gmail.
Вижте видеоканала ни:


16 COMMENTS

 1. Сега ли разбрахте – те са кумова рода и заедно лапат от кацата с меда от години!

 2. Ще лапат , затова са учили повече от 10 години и са Доктори ! Ако стане нещо на някой , обаче първи там тичат да се преглеждат

 3. Там тичаме само за болнични и документи понеже д-р Бонев и неговите лекари от МЦ Асклепий не дават документ през боницата си длъжен да идеш в центъра му до общината. За доктора мога да кажа че твърде често е нервен и сопнат с пациентите явно се има за нещо много голямо като лекар и като шеф на ловците в Дупница.

 4. Бонев я кажи как „изписваш“ със сестрите лекарства и медицински консумативи през Вътрешно отделение на общинската болница за да се ползват в МЦ Асклепий? И как пациенти са карани от теб, д-р Гюзелева, д-р Дамов и др. да ходят за платени прегледи, болнични и подготовка на документи за ТЕЛК в частния ти център? Болницата болнични не издава и всички мълчат за тези престъпления години наред!

 5. Еми точно Доктор е и ще взима пари а не само мутрите от дрога ще изкарват ….. Учил е човекът , колкото и болно да ви е

 6. Бонев е добър лекар, но много лош и вечно намусен човек! Винаги намира нещо да се скара или изрепчи в повече му е самочувствието и да питаш отгоре на какво като е дошъл от с. Крайници?! Вечно с някой се кара или е във война и вечно другите са му виновни, а като гледам успешно е спестил за къща в Гърция?! Освен това да се прави на мъж на тия години с по-млади невести, след като си има жена и деца показва какъв човек е и с близките си – мръсник!

 7. Джесика , Осман и Джелял са коментари на един и същи човек дето дежурно защитава Бонев с мнения …ако не спре да пише ще кажем името и други неща 🙂

 8. 5та Власт хаха като ми кажеш името какво ? Мислиш ли , че ми пука и ми зависи нещо от това . Ще го защитавам с още 3 имена ако искам , да не си ми нещо констататор или ментор , другите неща , които споменаваш с радост ще ги чуя

 9. ТВЪРДО ЗА ДОКТОР БОНЕВ !!! Спрете с инсинуациите , проверете какво е !

 10. Бонев е един мръсник и почти с всички колеги се е изпокарал, не го обичаме в болницата, не го обичат и в града, освен мързеливците на които дава фалшиви болнични срещу заплащане разбира се! За това как лъже жена си даже няма да отварям дума, цяла Дупнциа знае за кумичката с кафе машините и за новата разведена изгора дето е прибрал в МЦ-то на „работа“ ама тя топли леглото и на едно полицайче.
  Тези дето пишат глупости са 2-3 квачки на заплата при него и няколко пишлемета дето набута за ловци без да става нищо от тях.

  • а теб сигурно те е яд , че не те е прибрал на заплата при него хаха и за квачка не ставаш , понеже си явно доста грозноватичка ….. или не ти дават месо от лова ?

 11. Насрахте ги тея срещу Бонев , където са хахааа глупацитее ! убихте ги защитниците и 5власт и сестрата хаха мармалад

 12. Насраха ни да и ние затова ходим по голяма нужда в голямата ти уста! Нали не си мислиш че като се напишеш Иван Георгиев не може по IP адреса да се види откъде пишеш и кой си?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here