Секретарят на ДПС Адрияна Крумова от Кюстендил посрещна гости и съпартийци с кюстендилски зелник, обяви: Пак ще омеся! Заповядайте!

Сърцатата секретарка на ДПС в Кюстендил Адрияна Крумова, която отскоро е №2 в листата за кендидати за депутати, направи голяма емоционална изненада за приятелите и гостите си . Тя посрещна актива с най- вкусните баници, зелници и пити в офиса на ДПС  в Кюстендил. „Това е типичен кюстендилски зелник, Крумова има златни ръце, не сме яли по- вкусен зелник! Може и на състезание да излезе и Ути Бъчваров да ахне!“ – хвалят я всички в офиса на ДПС, който се намира на главната улица. „Облизахме си пръстите! Браво на Кремова!“ – признаха гостите.

„Ето и моята баница с праз! В някои райони на България се нарича „Зелник“. Рецептата е лесна, нищо сложно – кори за баница, слага се плънка от задушен праз с олио( може зеле, спанак и др каквото обичате и смятате, че е подходящо), кисело мляко разбито с 4-5 яйца, сирене. На две кори слагате от плънката, завивате , слагате в тавата и печете! Добър апетит на тези, които обичат шопски ястия.“ – обяви Крумова, която обеща пак да омеси и покани в офиса на ДПС с „Добре дошли на зелник!“ . Крумова е съсвесм млада майка, има две деца и е студент, съпругът ѝ Емил Николов е истински късметлия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here