Г. Иванов: Клечков няма да е депутат! Това са последните избори на БСП. Вечна слава на Корнелия Нинова!

Клечков изненада Нинова в последния момент с две листи и двама кандидяти за кметове наесен, топи главете на БСП, са обвиненията на съпартийците му.
Читателите ни пишат:
„Областният лидер на БСП за Кюстендилска област Бойко Клечков няма да е депутат, въпреки че е водач! Това са последните избори на БСП. Вечна слава на Корнелия Нинова! Клечков доведе в „Напоителни системи – клон Струма -Места“ една камара партиини величия, назначи и за началник братът на Вася Пейчева – Кирчо, викахме: „Само БСП!“ и сега всички клечковисти  от дружеството попълниха партията на Мая Манолова, това е предателство спрямо БСП и Корнелия Нинова, която даде много власт на Бойко Клечков.“ – пише ни Георги Иванов.
Йордан Тодоров в творческо предизборно превъплащение в битка за кметския пост на Кюстендил.
„Ако има значим политически процес, който тече в последните 2 години, това е залезът на ортодоксалната БСП. От претендент за властта, видимо и неотклонно губеше електорат и се превърна в политическа сила от последния вагон.
Тръгне ли един вестник методично и продължително време да губи тираж, връщане няма. Същото е и с политическите партии.
Преди време писах, че БСП е в менгеме – от една страна са лявоцентристите от „Промяната“, които изсмукват част от младия и по-модерно мислещия електорат на столетницата, от другата страна „Възраждане“ им взема русофилските и по-патриотично настроените избирателите. Сега към тях се прибавиха и старите муцуни от „Левица“, които атакуват „Позитано“ на идеологическа основа.
Много пъти анализатори са предричали краят на БСП. Все някога трябваше да се случи. Мисля, че моментът е дошъл.“- е мнението на Евгени Петров.
„От 30 години чакам този звезден миг! БСП да отиде в историята! Лошото е, че избирателите и са живи! „-  коментира Анелия Ганчева.
„Да, но се губи смисълът от залез на БСП на Корнелия, щом има нови партии със същата “ идеология“. Дали Киро или Копейкин ще заместят кака си Нинова е все едно. Те дори са по-голямо зло от БСП.“- смята Людмила Михайлова.
„Без лявото, как ще оценим дясното! Да живее ГЕРБ!“ – категоричен е областният лидер на ГЕРБ Даниел Данчев.
Ивайло Константинов и Даниел Данчев  посрещат Бойко Борисов и Томислав Дончев в ДупницаВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here