Министър Иван Демерджиев е възложил проверката по случая „Бой над сина на Васил Петров -Бахамата от полицаи в 1-во РУ на Благоевград“

Иван Демерджиев

Полицията започна проверка по сигнала за нанесен побой от полицаи на 1 -во РУ- Благоевград над 21- годишиният Димитър, сина на арестуваните съпрузи Васил и Лидия Петрови от Дупница. Това заявиха днес за 4ВЛАСТ от каминета на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев. Екипът ни изпрати записи от изявленията пред наша камера на бащата Васил Петров- Бхамата и синът му Димитър, които разказаха, че полицаи са се опитали да изтръгват информация от 21 -годишният Димитър като са го удряли с метална палка, електрошок и юмруци. Министър Демерджиев реагира светкавично и назначи проверка, която да установи, дали наистина 21 -годишният младеж е станал жертва на полицейски произвол, отречен и от Светата инквизиция.

Показно арестуваният Васил Петров- Бахамата иска помощ от министър Ив. Демерджиев от ареста: Пребиха от бой сина ми Димитър, полицаи му казали: „Ще ви закопаем като Чората!“/видеозапис от ареста/

Синът на Васил Петров – Бахамата се разсъблече пред камерата ни, показа белези от бой: Биха ме двама полицаи, трети ми даде вода, храна и цигара!

Малката Бахама изправя пред съд двама полицаи с три медицински за побои! Лично зам.- шефът на прокуратурата Ел. Калпачка бута към затвора Петрови от Дупница!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here