В РИК-Благоевград червените регистрираха листата си, с водач Корнелия Нинова

Kоалиция „БСП за България“ днес регистрираа кандидатската си листа в РИК – Благоевград за предстоящите избори на 2 април. Това съобщи Богдан Боцев, който е втори в листата.
Регистрацията в РИК направиха областният лидер Валери Сарандев, Богдан Боцев, Костадин Юнчов – кандидат за народен представител и Николай Бошкилов – представител на областния съвет на БСП в Благоевград.

На изборите на 2 април, БСП в Благоевградска област излиза със силна, балансирана и опитна кандидатска листа. Тя е съставена от доказани професионалисти в своята област, представители на всички общини и е водена от лидера на партията Корнелия Нинова.

„Вярваме, че можем да постигнем много по-добри резултати на предстоящите избори. Убедени сме, че направеното от БСП за краткия живот на последния Парламент е оценено от хората. Затова излизаме на тези избори с достойнство, изпълнени обещания и вяра в успеха“, коментираха представителите на БСП след регистрацията на листата днес.

„За мен тези избори ще бъдат малко по-различни и още по-отговорни, защото този път ми е отредено второто място в листата – непосредствено след водача ни и лидер на БСП Корнелия Нинова.
Знам, че всички сме уморени от избори, но това не бива да ни прави безотговорни и апатични. През последните месеци БСП доказа, че е партията на народа, на обикновените хора и техните ежедневни проблеми. Ние съумяхме да запазим нормалността в отношенията и да водим дебата за истински важните неща – доходи, здравеопазване, семейство, социално подпомагане.
Ще продължим нашата работа и занапред, ако имаме тази възможност и ако сме достатъчно добре представени в новия Парламент.
Затова изслушайте програмата ни, чуйте посланията ни през следващите дни и седмици, и направете своя избор на 2 април!“, каза пък Богдан Боцев.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here