Три ПТП- та в Пиринско, леко пострадаха 4-годишно момиченце и 58-годишна жена

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 25.02.2023 г. около 08:00 часа на ул. „Братя Каназиреви“ в гр. Разлог, лек автомобил „Опел Астра“ с 41-годишен водач, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е ударил в бордюр и метален стълб. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

На същия ден около 08:05 часа на пътя между с. Сатовча и с. Долен е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд“ с 42-годишен водач от с. Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост и изпреварвайки лек автомобил „Сеат“ го е ударил странично. С натъртвания в областта на гръдния кош е пострадала 58-годишна пътничка в лекия автомобил „Сеат“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На водачите са направени проби с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух, които са отрицателни.

Отново в събота около 14:30 часа на ул. „Ал. Стамболийски“ в гр. Благоевград, лек автомобил „БМВ“ с 18-годишен водач от града не е спазил необходимата дистанция и е блъснал в задната му част лек автомобил „Фолксваген Пасат“, който е спрял за да пропусне пресичащи пешеходци на пешеходна пътека. С болки в главата е пострадало 4-годишно момиченце, което е пътувало в обезопасително детско столче на задната седалка в лекия автомобил „Фолксваген Пасат“. То е транспортирано за извършване на медицински преглед, след което е освободено за домашно лечение.

Пробите на двамата водачи за употреба на алкохол са отрицателни.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here