Задържаха 25-годишен рецидивист за умишлен палеж в сградата на кметството в с. Продановци

Извършител на умишлен палеж бе задържан след бързи оперативни действия на самоковските полицаи.

Около 21.20 часа на 24 февруари в РУ-Самоков постъпил сигнал за възникнал пожар в помещение, обособено като фитнес в сградата на кметството в с. Продановци. На място незабавно били изпратени екипи на полицията и пожарната, които потушили огъня. При огледа на местопроизшествието се установило, че напълно е изгорял диван и частично са счупени стъклата на прозорците и входните врати на стая за отдих, като събраните данни сочели умишлен палеж.

В рамките на образуваното досъдебно производство криминалисти и разследващи полицаи от РУ-Самоков извършили активни оперативни и процесуално-следствени действия, в резултат на които бързо влезли в дирите на извършителя.

25-годишният криминално проявен и осъждан мъж от същото село бил задържан броени часове след извършеното от него престъпление, а след доклад на делото в прокуратурата му е повдигнато обвинение и наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Този е абсолютен хулиган и пълен наркоман. То не краде на възрастни хора пенсиите, то не разпространяваше на децата наркотици. Стигна се и до посегателство над недвижимо имущество. Какво следва? Да посегне и на нечии живот. Но за това сме виновни всички, защото си мълчим. Защо всички мълчим след всяка изцепка на келеша?Защо органите на реда бездействат? Защо не е в затвора където му е мястото???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here