Стожерите на ГЕРБ в Пиринско Ст. Апостолов от Симитли, К. Стойков от Петрич и Г. Георгиев от Сандански влязоха отново в битката за парламента, областният на ГЕРБ Ан. Новаков иска Д. Савеклиева от Благоевград!

Стефан Апостолов поведе празнично хорото за изборите.
Стефан Апостолов /в средата/ с верни бойни другари.
росен Желязков е водач, Новаков и Савеклиева- втора в листа, Мацурев от Банско

„Без да мразим или чегъртаме някого – тук сме, защото историята показва, че знаем как се решават кризи.“ – с тези думи поведе четата на ГЕРБ- СДС областният лидер на ГЕРБ – СДС Андрей Новаков. Той пусна ярка снимка със Даниела Савеклиева на път към да регистрира листата днес, без да обяви позициите на хората от отбора си и така издаде пристрастието си.

По традиция след серията от избори Стефан Апостолов от Симитли е кандидатът в листата за депутат, който събра най-много преференции в Пиринско. Той винаги е последен в листата на ГЕРБ, но с гласовете на верни другари измества всички и се нарежда на второ място след водача Росен Желязков.

Баща и син Апостолови винаги са с хората и в добри и лоши дни.

Апостолов, който е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, получи 7357 преференции. Това означава, че всеки пети от гласувалите за партията 34 851 души, е избрал и него като преференциален вот. Завчера ловците от Симитли го благословиха да отново да направи невъзможното възможно в типичния си стил.

Втори по брой преференции е третият в листата на ГЕРБ – Костадин Стойков от Петрич с 4163 предпочитания, който е един от най- верните приятели на кмета Димитър Бръчков, следван от четвъртия в листата Георги Георгиев от Сандански с 3652.  Това са и четиримата кандидати от ГЕРБ, които стават депутати винаги от раз, очаква се да подобрят резултатите си.

Костадин СтойковВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here