Синът на Васил Петров – Бахамата се разсъблече пред камерата ни, показа белези от бой: Биха ме двама полицаи, трети ми даде вода, храна и цигара!

Синът на известния Васил Петров – Бахамата от Дупница, Димитър се разсъблече пред камера на 4ВЛАСТ, за да покаже пред камерата ни, че в полицията в Благоевград е ял як кютек. /второто видео/ Той е под домашен арест в Дупница и се обади на редакционния ни телефон, за да го посетим и да удостоверим травмите по тялото му. Преди това за боя над Димитър- Малката Бахама, ни сигнализира баща му, Васил Петров, който е в ареста на полицията в Благоевград, заедно с майка му Лидия. /първото видео/. „мен нека да ме убият и пребият на гробищата, но детето ми нямат право да докосват! Искам министър Иван Демерджиев да се запознае с боя над сина ми и да вземе отношение. Димитър не е виновен за нищо, нищо не е направил, но дори и да е, никой няма право да го докосва! Ние никого не сме убили, нито сме ощетили, ако има такова нещо, ще си понесем отговорността, но бой над детето ми от полицаи няма да позволя. Полицаи са крещяли в лицето му: „Ще ви закопаем като Чората“. Уплашен съм за живота и здравето на детето си! Министър Демерджиев, моля помогнете ни! Имам информация, че са издевателствали и над свидетели, да говорят срещу нас, не знам дали е вярно!“ – казва Васил Петров – Бахамата от ареста за 4ВЛАСТ по телефона.

 

Дупничаните Васил Петров – Бахамата, на 47 г., съпругата му Лидия, на 44 г., остават зад решетките, а синът им Димитър, на 21 г., е под домашен арест. Тримата са обвинени за измами за 530 хил. лв.. Районният съд в Благоевград определи мерките за неотклонение на семейството. Синът не е осъждан, бащата е реабилитиран, а майката е с условна присъда за наркотици.

 

 

Определението на Районния съд подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

 

 

В сряда тримата бяха привлечени към наказателна отговорност за това че от 1 юни 2022 г. до 20 февруари 2023 г. на територията на гр. София, с. Марикостиново, общ. Петрич, гр. Дупница и гр. Сандански, при условията на продължавано престъпление, извършили четири отделни деяния, с цел да набавят за себе си имотна облага. Сговорили се да въведат в заблуждение различни граждани, че ще извършат за тях определени задачи: ще им продават леки и товарни автомобили, ще им съдействат за изготвяне на проекти за обществени поръчки, ще прехвърлят собственост върху недвижим имот, да бъдат подхвърлени наркотици в автомобил, ще съдействат за събиране на парични задължения. За това обвиняемите предварително получавали различни суми, без да изпълняват поетите ангажименти. Така причинили имотна вреда на жертвите си в размер на 523 800. Тримата са привлечени към наказателна отговорност за престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от една до осем години и конфискация на половината от имуществото. Сезирана е КПКОНПИ за извършване на проверка на имущественото състояние на тримата обвинени за неправомерно облагодетелстване.

Показно арестуваният Васил Петров- Бахамата иска помощ от министър Ив. Демерджиев от ареста: Пребиха от бой сина ми Димитър, полицаи му казали: „Ще ви закопаем като Чората!“/видеозапис от ареста/
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Боклуците влизат в обяснителен режим.Никакви следи от побои не видехме.А и репортерката пулу адвокатка на тия,и преди у Вярата се занимаваше само с пиар на мангали.Предполагам както се чува от записа .Става ви ясно !!!!!

  2. Абе вие у тая ,медия тоя репортер освен адвокат на тия боклуци други репортажи като му гледам историята нема.Смешници.

  3. Стига с тея цигани де …… От хазарт а и до та играеш и кучета не се изкарват пари и лизингите им са на други хора ….

  4. Това кюфте дали си взе хамбургерите че ми изглеждаше гладен??????
    Направо са го разбили от бой сами видяхте!Много зле изглеждаше смазан е!
    Работи на баба му в магазина .Е нема такива клоуни мазни
    Сега държавата да им плати обезщетения и да ги обезпечи до живот

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here