Решение за ЧРД: Поставим любовта на първо място!

Мочието ва 4ВЛАСТ празнува рожден ден в красивата столица на Франция - Париж, пожелаваме и здраве, любов и мъдрост, тези дарове небесни никога да не отпадат в нея.
Неотпадаща любов
… Надеждата на любовта е непреходна при всякакви обстоятелства, всичко търпи, без да отслабва. Любовта никога не отпада (тя е непреходна, не остарява и не се изчерпва.)
I Коринтяни 13:7,8 (Разширената Библия)
Ако ходиш в любов, ти няма да отпаднеш, защото любовта никога не отпада!
Ние се интересуваме от духовните дарби (I Коринт. 12 и 14) и така трябва да бъде. Библията ни казва, че ако има пророчества/ прозрения/, те ще се прекратят; ако са езици, ще престанат; знанието ще се прекрати. Но благодарение на Бога любовта никога не отпада.
Да, аз вярвам в пророкуване. Вярвам в говоренето на езици. Благодаря на Бог за тези дарби! Но ако упражняваш тези дарби без любов, те ще се превърнат в мед що звънти или кимвал що дрънка.
Нека да пътуваме, да работим. Нека да говорим езици. Нека да вярваме. Нека да имаме знание. Но нека да имаме любов във всичко това. Нека поставим любовта на първо място, защото живеем в семейството на любовта и сме познали нашия Небесен Баща, Който е любов.
Трябва винаги да сме готови да учим и да израстваме в любов, докато станем съвършени в любовта. Аз още не съм съвършен в любов, а ти? Но продължавам да работя за постигането на тази цел!
ИЗПОВЕД: Аз съм човек на любовта. Надеждите ми не отслабват каквито и да са обстоятелствата. Аз издържам всичко без да отслабвам. Аз никога не отпадам!
Из „Храната на вярата“ – Кенет ХегинВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here