Кметът на Сандански Ат. Стоянов получи пристъп, Яне Янев взриви сесията /Видео/

Кметът на Сандански Атанас Стоянов се преви от внезапна коремна болка по време на бурно заседанието на общинските съветници днес. Той води тежка битка за Подробния устроиствен план на прака близо два часа, призова съветници и граждани към разбиране и повече доверие в него и представяланата от него институция с силно слово. „Ние сме само за една партия, това е Партията на парк „Свети Власт“, този ПУП слага границите и край на застрояването за напред.“ – категоричен беше Стоянов. В типичен скандален стил Яне Янев взриви сесията в Сандански с мощни викове срещу гостите в залата. Той рева с цяло гърло и срещу председателят на общинския съвет  Николай Шаламандов с настояване да прекрати дебатите, поиска почивка от 30 минути и после не се върна на заседанието, последваха го над 20 съветника, в залата дойде само Живко Иванов и „шепа спартанци“. Яне Янев гласува със „За, като и още 14 съветника и после забравиха да се върнат в залата, това стана на 8-ма точка от дневия ред, когато съветниците освободиха от концесията на банята хотелиерът Илия Пасков.

„Пълна безодговорност! Този съвет е един от най- каплавите до сега! Ние си го избрахме ние си избрахме и Янето, нека ни е! “ – нервираха се граждани, дошли да проследят решавенето на техни конкретни проблеми.
„На кмета Атанас Стоянов му прилоша, хвана се за корема и излезе!“ – съобщи наш екип от място на събитието днес.
Вижте всичко във видеозаписите:

Граждани атакуваха сесията в Сандански: Хотел ли ще израсне вместо ресторант Байкал в парка? Проектанти: Всички частни собственици до 5 г. може да бъдат отчуждени с ново решение на 15 съветника! /Видео/

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here