К. Милев: Чувам, че П. Панайотов ще вдига електоралната тежест на ДБ- ПП, ние залагаме на Радослава Чеканска, но последна дума имат лидерите!

Панчо Панайотов с любимците си Джентълмен и Захаринчо.
Христо Терзийски, Радослава Чеканска, зъболекарката Елка Лукарска – Ангелова.

„Вярвам, че ГЕРБ- СДС ще има този път двама депутати, един от Кюстендил в лицето на бившия вътрешен министър Христо Терзийски и вторият от Дупница, още не сме готови с листата, до броени дни ще я обявим, по- важното е, Дупница да има депутат. Със сигурност бившият депутат и педагог Радослава Чеканска ще бъде в листата, няма причина да не е така, ГЕРБ и тя направиха много за издигането на статута на учителите в страната. Чеканска е №1 по преференции, а листата ни е трета по сила в България. Последна дума има Бойко Борисов. Битката е между ГЕРБ и ПП- ДБ по места и в национален план. БСП е в „интензивното отделение“ след 50-ят конгрес, за съжаление. Чувам, че досегашният депутатът Николай Табаков от ДБ няма да е водач на новата коалиция „Демократична България – Продължаваме промяната“, че, Табаков правел път на бившия кмет д-р Панчо Панайотов. А на отминалите избори Панайотов направил реверанс на Табаков, двамата много се тачели, за сега, Панайотов е във възсторг от Табаков, не знам защо. Факт е, че демократичната общтност беше поласкана в Дупница с присъствието на Табаков от Дупница в Народното събрание. Предполагам, че лозунгът на П. Панайотов „Дупница областен център“ ще бъде изтупан от прахта, е, това не стана, но депутатите на ГЕРБ от Дупница успяха да издействат и отвориха офиси на всички институции в Дупница, за да не пътуваме за един подпис и една справка до Кюстендил, отворихме и клон на Напоителни системи с над 250 работни места…“

Крум Милев, Росица Борисова от Бобов дол, общински съветник на ГЕРБ, Радослава Чеканска и Йордан Йорданов, общински съветник в Дупница
Това коментира секретарят на ГЕРБ- Дупница, зам.- кметът Крум Милев, който се сочи като един от най- големите изборджий в Кюстендилско и учредител на партията на Бойко Борисов.
Радослава Чеканска и Христо Терзийски
„Този път ГЕРБ ще има двама депутати, електоралната подкрепа и тежест на обединението ПП и БД намалява, на места, като в София област те се сринаха, изхвърлиха изявени хора, обвинения валят като „предатели“, жертваха голям активист от Самоков, структурите се тресат от скандали в ПП- ДБ, от коалирането много хора са разочаровани. Всеки иска да е първи, водач, никой не иска да е втора цигулка, та било то и пръва „Втора цегулка“. Ако Панчо не е първи, няма изобщо да е в листата. Не разбирам напълно какво е това вайкане сред симпатизантите на ГЕРБ, че в последното изследване на „Тренд“ водели само с близо 1% пред обединението между ПП и ДБ. Само преди 4 месеца, на изборите през октомври м.г. резултатите са следните: ГЕРБ – 25.6%, ПП – 20.2% и ДБ – 7.45%. Или сборът от резултатите на „добрите сили“ е 27.65% срещу 25.33% за ГЕРБ. Партия ГЕРБ запазва позициите си от предишните избори с точност до три десети. Ако това съотношение се запази ПП/ДБ ще имат дори по-малко депутати от тези в 48 НС – 73. Това показват цифрите, ако проуването е вярно.“ – категоричен е Крум Милев.
Герберите са категорични, че дори новата предизборна коалиция да изпревари ГЕРБ на 2 април, почти невероятно е да достигне 121 гласа и ще трябва да се търси подкрепа.
Николай Табаков беше депутат три месеца.
Николай Табаков обяви пред 4ВЛАСТ, че няма да е водач на листата . „Ще работя за някой друг, няма да съм аз водач, още не се знае, дали ще е Георги Стамов или Панчо Панайотов…, други решават, но е важно да спечелим първото място, за да получим и първия мандат за съставяне на правителство. Предполагам, че първото място няма да е за ДБ.“ – каза Николай Табаков, който не изключва и той да е в листа на по- задна позиция.
Зам.- кметът Крум Милев, Ивайло Константинов, Методи Чимев
Дупничани прогнозират, че тогава ГЕРБ ще бъдат изправени пред безпрецедентен външен натиск да подкрепи ПП- ДБ на границата на политическия шантаж. „Алтернативата е „хартиена коалиция“ с втория мандат. Изборът ще бъде много труден. Ето това трябва да притеснява избирателите на ГЕРБ. И ето защо битката за първото място ще бъде безмилостна.“- категоричени са анализатори.Вижте видеоканала ни:


9 COMMENTS

  1. Панчо е стара издухана флигорна….нищо не може да вдигне….каквото е било преди 30 год ,си е за тогава…други са реалностите днес

  2. Круме Чушкаро дето едва завърши Щанци тръгнал да смята изборни резултати и да дава прогнози е как го прави като е неграмотeн и трудно чете и пише?! Чул бил за Панчо една жена му е казала сигурно ама не помни коя! ГЕРБ и на миналите избори говориха същото за 2-ма депутати и си останаха с един по-голем накрая

  3. Аз чувам че Круме е неграмотен и трудно чете и пише щото завършил Щанци и пресформи срещу тенекия олио!

  4. Абе Круме недей да се оитваш да мислиш и смяташ че се смееме тука една група у бара вече половин час на сметките ти недей умори ни от смех!

  5. Панчо Панайотов няма да е в листата, нито е искал да е в листата на ПП-ДБ! Той ще гласува винаги за тях и приказките на Милев са една жалка интрига и нищо повече от прост човек и клюкар само интриги може да се очакват.

  6. Ако Крум Милев е казал тези глупости наистина спешно го пратете при Паризов да му помогне ако още може

  7. Крумчо верно завърши мн трудно шанци…за сметка на това обаче,висшето му е с добър успех….

  8. НЕ Е ЗАВЪРШИЛ САМО ЗА ТЕНЕКИЯ ОЛИО БЕ СТОЙЧО ДАДЕ И ЯГНЕ! КРУМЧО Е КУХ АМА КУПОНДЖИЯ МОМЧЕТО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here