К. Петков: Ще имаме над 130 депутата! Р. Желязков от ГЕРБ: Това е сън!

Кирил Петков

България нито е малка, нито е слаба, съдбата на страната зависи от всички нас. Дойде време разделно, всички трябва да се обединим. Оттук-нататък си подаваме ръце и променяме България. Това заяви в „Панорама“ Кирил Петков от „Продължаваме Промяната“.

Ще бъдем над 130 депутати в следващия парламент, заяви Кирил Петков.

„Това е сън! Държавата реално спря да функционира, публичните средства отидоха да покриват инфлация, спря строителството, общините замряха…“ – парира го Росен Желязков от ГЕРБ.

По думите на Кирил Петков САЩ са видяли, че 600 млн. лева са влезли в джоба на хазартните босове. За санкциите „Магнитски“ Петков допълни, че те са показали нуждата от правосъдна реформа, тъй като сега правораздавателната система не работи в интерес на обществото.

Българското общество не може да чака повече спасител, 50 граждански организации декларираха, че застават зад нас, допълни Петков. Изрази благодарност, тъй като целите им са били припознати от гражданските организации.

Направихме много грешки, но не направихме нито една грешка от умисъл, каза Петков. Изтъкна, че са увеличили 3 пъти пенсиите, без да бъдат вдигани данъците, а в същото време в бюджета няма дефицит.

Допълни, че едни бюджетни излишъци накрая на годината този път не са отишли при 5-6 фирми, а са били дадени на пенсионерите.

Има потенциал, ако изчистим корупцията, тези средства да отиват при хората, каза още Кирил Петков.

За идеята за импийчмънт на президента Радев Кирил Петков заяви, че следят действията на президента и не са харесали изказванията му в Брюксел.
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Те и Възраждане щяха да са първа политическа сила в миналия парламент ,пък не им се получи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here