Ски под звездите на „Мальовица“, перфектни писти и пълно оборудване за 100% зимни приключения, нападайте!  

Адреналинът по пистите в курорта „Мальовица“ е гарантиран. За пълно удоволствие обаче трябва да пробвате да се спуснете под звездите. Всяка събота може да се насладите на нощно каране от 18:00 до 21:00 часа на пистите „Голямата паничка“, „Меча поляна -Ръждавица“ и новият учебен лифт на „Меча поляна“.

„Надяваме се, ако има много желаещи, да направим организация за спускания по тъмно и в петък. За момента ще бъде само в събота”, каза пред „4Власт” Янко Аврамов, управител на комплекса. В „Мальовица“ очакват скиорите с перфектно обработени писти! Не умеете да карате? Това не е проблем. Екип от 10  опитни ски учители провеждат групови и индивидуални ски обучения за от всички възрастови групи.

Освен работещите за нощни спускания писти, отворени са и „Ръждавица“ и „Стената“, както и ски връзката между тях. Хотел „Мальовица“ разполага със ски гардероби, от които може да се наеме всичко необходимо, за практикуване на зимни спортове. Гардеробите разполагат с широка гама ски оборудване от реномирани компании. При нас можете да намерите ски по ваш вкус и да се впуснете в снежни приключения по белите склонове на ски пистите.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here