Бедстващ: Трябва някак да узная за изцелението на децата ми и за снабдяването на финансовите ни нужди

epa10452080 People search for survivors at the site of a collapsed building following an earthquake in Iskenderun, district of Hatay, Turkey, 07 February 2023. More than 4,000 people were killed and thousands more injured after a major 7.8 magnitude earthquake struck southern Turkey and northern Syria on 06 February. Authorities fear the death toll will keep climbing as rescuers look for survivors across the region. EPA/ERDEM SAHIN EPA-EFE/ERDEM SAHIN
Изпълнява Словото Си
… Аз внимавам да изпълня Словото Си. – казва Господ.
Еремия 1:12 (Нов Американски Стандартен Превод)
Можеш да бъдеш сигурен, че Бог бди над Словото Си, така че То да те ползва в живота ти, ако го приемаш и постъпваш според Него. Всичко, от което се нуждаеш, е да постъпваш според Словото. Много важно е да научиш този прост, кратък урок. Да постъпваш според Словото не означава да се бориш. Не означава да викаш или плачеш. Не означава да се молиш. Това означава да постъпваш така, както Бог е казал и това носи резултати.
Преди години, след като бях прекарал часове наред в молитва за финанси и изцеление на семейството ми, аз лежах изтощен пред олтара на църквата. Когато накрая замълчах, Господ можа да ми говори.
– Какво правиш? – попита Той.
– Дойдох тук, за да измоля – отвърнах аз.
– Какво разбираш под „да измоля“?
– Предполагам това, че бях решил да се моля дотогава, докато в мен не се породи някакво чувство или свидетелство за отговора на нуждите ми. На 365 мили разстояние от дома съм и сметнах, че трябва някак да узная за изцелението на децата ми и за снабдяването на финансовите ни нужди.
– Не ти ли е достатъчно Словото Ми? Ти не постъпваш така, сякаш Словото ми е вярно – каза Господ.– Всъщност постъпваш така, сякаш То не е вярно. Действаш така, сякаш смяташ, че ако се молиш достатъчно дълго и високо би Mе убедил, че не съм лъжец и че трябва да изпълня Словото Си.
Има невидима снабдителна логистика, управлявана от небесен атрактор.

ИЗПОВЕД: Аз вярвам на Бога и постъпвам с доверие към Него!

А моят Бог ще снабди всяка ваша нужда според Своето богатство в слава в Христос Исус.

Из „Храната на вярата“ – Кенет ХегинВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here