Бизнесменът Евгени Кацаров от Дупница е спипаният с 16,4 кг дрога в Големо село, брат му е бивш полицай

Бизнесменът от Дупница Евгени Кацаров е спипаният с наркооранжерия в бобовдолското Големо село. От Окръжна прокуратура – Кюстендил, съобщиха, че срещу 59- годишния дупничанина се води разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 1, пр. 2 от НК. Той вече е привлечен в качеството на обвиняем, задържан за срок до 72 часа.

Както вече съобщихме, при акция вчера е било извършено претърсване в бившия пилчарник в селото. Установени са две помещенията, облицовани отвътре с фолио. В тях е имало съоръжения за производство на наркотични вещества – множество кварцови лампи, вентилатори, филтри, термометри с терморегулатори. Намерени са били и резервни части за тях. Открита и иззета е суха зелена листна маса и стъбла от растения със съцветия по тях с тегло 16,476 кг.

При направен полеви наркотест те реагирали положително на марихуана. Любопитното е, че в понеделник, ден преди акцията, офисът на Кацаров в Големо село е горял. От полицията информираха, че пожарът е причинен от късо съединение. Изгорели 100 кв. м покривна конструкция, оборудване и документи. Вчера пък полицаите влизат и откриват дрогата. Наши източници от селото съобщиха, че преди години Кацаров купил от АПК сградите на пилчарника. Той купил и ДАП-а в Бобов дол, което предизвика протести. Преди години той държеше заведение в двора на централния храм „Св. Георги Победоносец“. Любопитното е, че братът на бизнесмена е бивш полицай. Редакцията на „4Власт“ се извинява за допуснатата грешка относно самоличността на задържания с дрогата в Големо село, налице е пълно съвпадение на имената.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here