Кметът Апостолов осинови „куче турист“ из Благоевград, кръсти го Дара, хората: Опроверга слуховете за война с Илко Стоянов!

Кучето „турист“, което стана известно в последните дни, се присъедини към колонията от три немски овчарки и две осиновени като него – кучета, в двора на кмета на община Симитли – Апостол Апостолов.

След като бe върнато на Община Симитли от Община Благоевград, кметът Апостолов официално осинови известното куче и го кръсти „Дара“.

Дара претърпя всички задължителни ветеринарномедицински манипулации и бе предадена с паспорт и чип. Тя се нуждае от грижи и лечение, които новият й стопанин пое ангажимент да осигури.

Дара беше засечена от администрацията на кмета Илко Стоянов, с още едно кутре, на центъра на Благоевград, вдигна се як медиен шум, внуши се, че едва ли не администрацията на Симитли чисти града от бездомни кучета, като ги стоварва пред вратата на Илко Стоянов.

„Кметът Апостолов постъпи като истински джентълмен пред „писъците“ в Благоевград! Поздравления! Явно има голямо напрежение в ГЕРБ, а ГЕРБ в Пиринско това е Апостол Апостолов и Стефан Апостолов, а не Илко Стоянов и Андон Тодоров, които вероломно се натришат във вяка партия, само и само да се задържат на власт! И от къде тръгнаха, да правят обвинения и внушения, че едва ли не, хората на Поли прехвърлят кучета и ги пускат пред вратата на кметството в Благоевград! Как можаха да се вържат пиарите на Илко Стоянов! Явно някой от екипа му маже ските здраво! Поли сложи отново край на ненужни битки! Браво! Това се казва лидер! Илко Стоянов се пребори само с общинския лидер на ГЕРБ Росица Димитрова в Благоевград, по негово настояване тя се прости с поста, наложи Даниела Савеклиева, мели брашно с Андрей Новаков, но няма да са щастливи.“ – пишат на редакционните ни имейли Тодор Славов, Мария Иванова, Стефка Зафирова и др.

Проблемът с безстопанствените кучета е изключително голям във всички населени места на страната и единственият начин да се справим с него, е повече хора да поемат отговорността да осиновяват четириноги и да се грижат с любов за тях.

В името на добросъседството! Благоевград върна на Симитли едното от кучетата „туристи“
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Браво на този добросърдечен и отговорен кмет . Кмет за пример.Напълно заслужено е на кметския пост. Да е здрав и щастлив той и семейството му за доброто дело.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here