Рокади! Кметът на Хвостяне Сейхан Ахмедов седна в стола на лидера на ГЕРБ в Гърмен Верхат Ислямов

Дългогодишният общински лидер на ГЕРБ в община Гърмен Верхат Ислямов е свален от поста. На негово място е избран Сейхан Ахмедов, който е кмет на село Хвостяне, община Гърмен, той е кмет трети мандат и от 10 години член на ГЕРБ.

Верхат Ислямов е родом от село Дебрен и е помощник- директор в училището на Дебрен.

ПП ГЕРБ регистрира Верхат Ислямов за кандидат-кмет на община Гърмен на предстоящите на 29 септември частични избори през 2013 година, Борисов се разходи с Верхат през площада лятото на 2013 година.
Верхат Ислямов
Верхат Ислямов

„Дългогодишният лидер си събра доста врагове, защото по време на управлението на ГЕРБ кадруваше в община Гърмен. Като общински лидер от години, в три поредни местни избори Верхат Ислямов е кандидат за съветник, но неможе да събере повече от 30 гласа и „гледа мача отдалеч в местния общински съвет“, но не се сеща да си подаде оставката.“- са коментарите в общината.

Припомняме, че ПП ГЕРБ регистрира Верхат Ислямов за кандидат-кмет на община Гърмен на предстоящите на 29 септември частични избори през 2013 година, но Минка Капитанова от ДПС го победи. Кандидат градоначалникът е от село Дебрен и е от основателите на структурата на партията в общината.

Ислямов тогава общински съветник от герберите в Гърмен, дългогодишен учител в основното училище в село Дебрен. От години е помощник-директор в училището.

Рокадите се вихрят с пълна сила и инкогнито из цялата страна, завчера бе свален от лидерския пост на общинската структура и инж. Росица Димитрова в Благоевград, тя запазва поста си на председател на Жени – Герб. Даниела Савеклиева, която беше секретар и депятат седна в стола й, тя я измести и от листата, където ще се бори за депятат под №2 за втори април. Изключен от ГЕРБ беше и кметът на Пловдив.
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here