Ст. Владимиров разширява бизнеса си към Сапарева баня, прави обект за обществено обслужване и търговия

Стойчо Владимиров

Ексченгето Стойчо Владимиров от Дупница ще разширява бизнеса си към Сапарева баня. Той и съпругата му Славянка са получили благословия от РИОСВ да ширната в полето край курорта обект за обществено обслужване и търговия и крайпътен търговски обект. Заявката за строителството е дадена чрез семейната им фирма „Слави“. Бизнес двойката има намерение да застрои ниви в местността Блатски път с обща площ 3420 кв.м. РИОСВ допуска без да се извършва екологична оценка смяната на статута на земята от земеделска за обект за обществено обслужване и търговия и крайпътен обект. През март пък Владимирови са получили разрешение за изработването на ПУП- а от Общинския съвет Сапарева баня.

Инвестицията касае имот с площ 1393 кв.м. и друг от още 2027 кв.м. Намерението е на място да се развихри строителство до 10 м или 3 етажа. Семейството е популярно с борсата за алкохолни и безалкохолни напитки, която държат в южната промишлена зона на Дупница. Въртят и ресторантьорски бизнес, едно от заведенията им се намира в сградата на полицията в центъра на града. Владимиров беше общински съветник в Дупница по времето на кмета Атанас Янев, кандидатира се и за кмет, но не получи доверието на дупничани.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Тоя айдук ! Та ток не крадна , та искаха имоти чужди до гарата да заграбят чрез измама .. построи на щерка му хотел до децката площадка и я засенчи … алчността няма край

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here