144 сергии за мартеници и цветя по 7,20 лв. парчето дава община Благоевград, търговците на опашка

Търговци напъват за сергиите за продажба на мартеници, цветя и сувенири в Благоевград. От днес сутринта стартира кампанията за подаване на заявления за ползване на откритите площи. Таксата за едно място от 2кв.м е 7,20 лв. с ДДС.

Кметът Илко Стоянов се срещна с хората, за да се увери, че процесът по прием протича нормално. Базарът стартира от 08.02.2023 г. и продължава до 09.03.2023 г. В зала 5 са изложени одобрените схемите с местата, а кметът Илко Стоянов се срещна с хората, за да се увери, че процесът по прием протича нормално.

„Постарали сме се да създадем възможно най-добрата организация, за да могат заявителите да бъдат спокойни. Служители на администрацията съдействат с всичко необходимо“, коментира кметът Илко Стоянов.

Крайният срок за депозиране на документите е 17.02.2023 г.

Локациите, определени за продажба на артикулите в рамките на базара, се намират на на ул. „Тодор Александров“, пл. „България“, ул. „Димитър Талев“, пл. „Георги Измирлиев“, ж.к. „Еленово“ и ж.к. „Струмско“. Броят на местата по одобрена схема за продажба на мартеници и сувенири е 144.

Съгласно Решение на Комисията по преместваемите обекти № IІI.1 по Протокол № 2/ 26.01.2023 г. едно лице има право да подаде молба само за две места, от които само едно пред МОЛ “Ларго”.

Заявление по образец за ползване на открита площ следва да бъде взето от деловодството на Общината. След като бъде попълнено и преди да бъде подадено се уточнява № на желаното място, съгласно одобрените схеми в зала № 5.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here